Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Veysel58 / Kombine

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,444
62,987
113
Yok yav soru sordum normal ben gereksiz insanlara dağıttığım için pişman oldum da o sebeple soruyorum
Bn gerrksiz insana atmamki.mesela su konudan sana veysele suloya akgule falan atarım daha vardır konuda belkide aklıma bunlar geldi.ben yamyam tayfaya para atmıyorum onlar uyanık bn salakmiyim onlar paso para alıp gidiyor 1 kere etkinlik acmiyorlar awk

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,444
62,987
113
Doğrudur aga hatirlirliyorum o zamanları eve eşya falan da almıştın sanırım umarım senin için güzel günler yine gelir
Aynen ama sana şunu diyin evi nerdeyse full yeniledim ama en az o kdrda dağıttım.ben para göz değilim olduğu zaman dağıtan arkadaşlara atarım bana atmış olması şart değil niyeti önemli.mesels bak sen bana hiç atmadım ama ben sana atarım senin niyet belli çünkü çakallık derdinde degilsin

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,664
9,312
113
Bizi begenmiyorlar meto dayı adam gelmiş kupona bir mesaj yazmış özelden bana mesaj atıyor hakkını yemişim gibi asıl ona ödül versem bu kadar adamın vebalini kim verecek yazık günah değil mi yeri geliyor sigara parasi bulamıyoruz
gönlü bonkör adamsın yerinde olsam dağıtmam kimseye vermem ödül felan insanı pişman ettiriyorlar bu şekilde.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,910
26,119
113
Aynen ama sana şunu diyin evi nerdeyse full yeniledim ama en az o kdrda dağıttım.ben para göz değilim olduğu zaman dağıtan arkadaşlara atarım bana atmış olması şart değil niyeti önemli.mesels bak sen bana hiç atmadım ama ben sana atarım senin niyet belli çünkü çakallık derdinde degilsin
Valla dünyanın en iyi insanı değilim belki ama burda reklam yaparak dağıtmak Yerine gönlü güzel dostlara sorarım olunca onlarda karşılık verir verdikçe kazandım vermedikçe Kayip ettim cimri insanın yüzü gülmez bu hayatta