- 1,002
- 292
- 83
Bol şanslar
Nerde demiş bunu sana kardeşim link ver@EşrefTEK80 sor bakalım forumdaki şakşakçılarina vurucu mu dilenci ben mi diye? Ben sana ne dedim de dönüp bana laga luga yapiyosun. Senin forumda açtığın rol kadar bizim ödül dağıtmışligimiz var.
Yaşını başını almış adamsın, düzgünce cevap verip konuşmak yerine ettiğin hakaret senin karakterini gösterir.
Ibanı verdık bıleCekim gelmeden metin banlansa da odul sana geçse
Olum ben adama ne dedim de bana terso yaptı onu anlayamadım. Bu güne kadar bir muhabbetim olmamış birşey olmamış lavuk gelip dilenci diyorBosver kardesım herkes kendıne yakısanı yapar
Benıde etıketlemıs cımer jandarma ne varsaOlum ben adama ne dedim de bana terso yaptı onu anlayamadım. Bu güne kadar bir muhabbetim olmamış birşey olmamış lavuk gelip dilenci diyor
Erhan yanlış yapıyorsun kaedeşim adama kimse bişey demedi, yapma etme, daha düne kadar adamla papaz olan sendin.Konuda adama demediğinizi birakmadiniz tek kelime edecem size yazıklar olsun diyorum başka da birsey demiyorum
Ya sen bosver biz bizi biliyoruz kafi. O tarafla hic isimiz olmasin takilsinlarOlum ben adama ne dedim de bana terso yaptı onu anlayamadım. Bu güne kadar bir muhabbetim olmamış birşey olmamış lavuk gelip dilenci diyor
Öylede abi herkesede aynı muameleyi yapmasın biz alıştık ben en başta 19 kere ban yedim Metin yüzünden sonra anladık birbirimizi eyvallah ama herkes aynı değil gerek yokMetin kim diye sorsan anlatamam ama tam olarak metin bu bunu yapar puahha
Tamam erhanKonuda adama demediğinizi birakmadiniz tek kelime edecem size yazıklar olsun diyorum başka da birsey demiyorum
Erhan ben adama ne dedim kardeşim şahsına bir şey mi söyledim onunla ilgisi bile yoktu yazdığım şeyinKonuda adama demediğinizi birakmadiniz tek kelime edecem size yazıklar olsun diyorum başka da birsey demiyorum
Erho yanlisi sen yapıyorsun. Herkes guzel sohbetinde muhabbetindeydi. Yanlisi savunma lutfenKonuda adama demediğinizi birakmadiniz tek kelime edecem size yazıklar olsun diyorum başka da birsey demiyorum
Adam erhana etıket atmıstı tam ortalık karıstıTamam erhan
Senlik birşey yok karıştırdı o bence sen rollingine bak kardeşim boşver Metin bu her zaman ki hali 🤣Erhan ben adama ne dedim kardeşim şahsına bir şey mi söyledim onunla ilgisi bile yoktu yazdığım şeyin
Ne diyeAdam erhana etıket atmıstı tam ortalık karıstı
Metings1905Bu cakala ban yedirmezsen senin ayıbın olsun @Metings1905
Sal la bosverErhan ben adama ne dedim kardeşim şahsına bir şey mi söyledim onunla ilgisi bile yoktu yazdığım şeyin
Şeytan: Metinin vesveselerinden Rabbim sana sığınırım.Yav Metin aman bosver sen adamın konusuna girip niye yazıyorsun ki boşver be adam yüz kere sana gelme demiş konuma yazma demiş kendi halinde takılıyor kimseden para talep etmez pul talep etmez bu yüzden sana sinir oluyorum sanane ki abi forumdan admin degilsin Forum sahibi değilsin bırak onlar düşünsün