- 21,892
- 18,056
- 113
Harbiden ne oldu şimdi bi anda. Metin, Eşref, Vurucu, Erhan, mahkeme olsa konu o kadar karışık ki en az 5 yıl sürer
Yemez kardeşim bu forumda herkes sınırsız yer o yemez inan bana 😂Vallahi mı abi ama başkan daha önce ona direkt yazmış 2 3 kere adamın konusuna gitme diye
Ne dim. Abi laf yokYemez kardeşim bu forumda herkes sınırsız yer o yemez inan bana 😂
Gozumden yas geldi sksmsksmsksksbejdjdAllah seni kahretsin kahkaha attım
La banlanma degil o hesap acıktı güncellemeden sonra kapanmış 1 ay öncesine kadr acıktı o hesptan rol takipliyodu arada dm den istek yapıyordu 1-2 de seninde magur oldugun rolü vardı sen iyi bilirsin 😅 sonra bu hesaptandan rol acan moda geçiş yaptı 😅Eski banlanan hesabini ifşalamis dedigine gore
He ya boş yereNoldu beyler vurucu banlandımı
Puhaha sen alirsin vallaLa banlanma degil o hesap acıktı güncellemeden sonra kapanmış 1 ay öncesine kadr acıktı o hesptan rol takipliyodu arada dm den istek yapıyordu 1-2 de seninde magur oldugun rolü vardı sen iyi bilirsin 😅 sonra bu hesaptandan rol acan moda geçiş yaptı 😅
Ama ben o kokuyu aldım
O küfür eden çocukdan sonra en çok güldüğüm yorum olabilir kdjfjsksjdjGozumden yas geldi sksmsksmsksksbejdjd
Metin yüzündenmi konu ne kiHe ya boş yere
Erhan yinemi ban yediValla erhanin bu yersiz ani çıkışları da eskiden de vardı ama daha 3 gün önce samimi olduğu adam için üstelik hakkında bişey demediğimiz halde burdaki dostlarını laf çakmasınıda şaşkınlık içinde izledim. Gelip sebebini söylesede yatıp uyusam
Biraz öyle esrefin konuya dahil oldu ama banlik biseyde yazmamisti esref biseyler demis cevap verdi mi bilmiyom ama ondan sonra shell metinle onu bsnladiMetin yüzündenmi konu ne ki
Yok dostuna maç vermekle mesgulErhan yinemi ban yedi
Eşrefin ban yok da vurucu yok ortadaBiraz öyle esrefin konuya dahil oldu ama banlik biseyde yazmamisti esref biseyler demis cevap verdi mi bilmiyom ama ondan sonra shell metinle onu bsnladi
Vuruuc 2 gün ban yediEşrefin ban yok da vurucu yok ortada
Valla bugun seni inanilmaz sevdim. Artik bi kingosun gozumde. Selamun aleykumYok dostuna maç vermekle mesgul
Bi 2 saat gittik grldik ortalık karışmış yineYok dostuna maç vermekle mesgul
Valalhi bilmiyorum kierho o kim la hangi ahırdan kaçmış ?