Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 3.550 Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,819
1,566
113
Eski banlanan hesabini ifşalamis dedigine gore
La banlanma degil o hesap acıktı güncellemeden sonra kapanmış 1 ay öncesine kadr acıktı o hesptan rol takipliyodu arada dm den istek yapıyordu 1-2 de seninde magur oldugun rolü vardı sen iyi bilirsin 😅 sonra bu hesaptandan rol acan moda geçiş yaptı 😅
Ama ben o kokuyu aldım @sametcan80

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
La banlanma degil o hesap acıktı güncellemeden sonra kapanmış 1 ay öncesine kadr acıktı o hesptan rol takipliyodu arada dm den istek yapıyordu 1-2 de seninde magur oldugun rolü vardı sen iyi bilirsin 😅 sonra bu hesaptandan rol acan moda geçiş yaptı 😅
Ama ben o kokuyu aldım
Puhaha sen alirsin valla

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,979
27,280
113
Valla erhanin bu yersiz ani çıkışları da eskiden de vardı ama daha 3 gün önce samimi olduğu adam için üstelik hakkında bişey demediğimiz halde burdaki dostlarını laf çakmasınıda şaşkınlık içinde izledim. Gelip sebebini söylesede yatıp uyusam

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,385
21,851
113
Valla erhanin bu yersiz ani çıkışları da eskiden de vardı ama daha 3 gün önce samimi olduğu adam için üstelik hakkında bişey demediğimiz halde burdaki dostlarını laf çakmasınıda şaşkınlık içinde izledim. Gelip sebebini söylesede yatıp uyusam
Erhan yinemi ban yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...