Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 | Kasa 500+500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,039
9,918
113
Yok la tanımam ben bir ara bana kanka felan dedi de hatta kazanınca sana rol yaptiracagim dedi bir günde bana dm attı iban at diye bende attım bir daha da yazmadı o günden sonrada ilk defa dün gördüm kinudaydim ama kazananlardan değildim onun dışında bir merhabaligim yok
@JoeQuanqa
inanmadık bjk yan çiziyor yarı yarıya bölüşmüşler net smfjdjfv

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,267
17,118
113
Yoldayım 12 saat otobüs yolculuğumuz var hem biraz sohbet ederiz hem de biraz kovalariz. Kazanç durumunda dostlarla paylasiriz. Tümbete çorba paramı attım 500 TL yüzde yüz aldım biraz çevrimi olur bakalım nasipte varsa yolda iskender yeriz
Bol şans kanka

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,965
49,149
113
inanmadık bjk yan çiziyor yarı yarıya bölüşmüşler net smfjdjfv
Dost son 20 gündür çok ciddi zorluklar yaşıyorum maddi anlamda şu foruma bilmiyorum ama herhalde dağıtım konusunda yarışsak beni bir yada iki kişi geçer kazanca göre dahitigimi hesaplasak beni ilk önde giderim kimse dm yi yazipta al şu sigara parasını demedi bana demezde beklentimde yok yine olsa yine dağıtacağım bu değişmeyecek fakat inan bana biri bana 500 atarsa mutlaka karşılığını 1000 atarım ... Bende herhangi bir şekilde 100 TL bile olsa bunu forumun hepsi bilir net adamım ben varsa var yoksa yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...