Acil durum varmı bı yoluMerhaba arkadaşlar whatsaptan silinen mesajlar geriye alabiliyorsunuz lütfen bilen birisi yazzin lutfen
EvetMerhaba arkadaşlar whatsaptan silinen mesajlar geriye alabiliyorsunuz lütfen bilen birisi yazzin lutfen
Nasıl dostum
Knk ciddi konuWhatsapp destek hattı mıyız
Davet bo usu mesajınımı sildinKnk ciddi konu
Kardeşim yardımcı olayım telefoncuyum benMerhaba arkadaşlar whatsaptan silinen mesajlar geriye alabiliyorsunuz lütfen bilen birisi yazzin lutfen
Nasil yardimci olucaksin bro.haberlere cikdi bu mevzu cinayeti cozemediler wp msjlarini geri getiremedikleri icinKardeşim yardımcı olayım telefoncuyum ben
Geliyormu bı şekildeNasil yardimci olucaksin bro.haberlere cikdi bu mevzu cinayeti cozemediler wp msjlarini geri getiremedikleri icin
O siber (süper suçlar uzmanı) o bilir işini karısmaaa kfkfkfNasil yardimci olucaksin bro.haberlere cikdi bu mevzu cinayeti cozemediler wp msjlarini geri getiremedikleri icin
NasilKardeşim yardımcı olayım telefoncuyum ben
Bn gelmiyo biliyorum a haberde soylenmisti silinen msjlar hic bi sekilde geri gelmiyor diye.degistiyse bilgim yok.bak adsm dm at yazmis ona sorGeliyormu bı şekilde
Dostum ben sana şuan ne desem boş emin olNasil yardimci olucaksin bro.haberlere cikdi bu mevzu cinayeti cozemediler wp msjlarini geri getiremedikleri icin
Knk sildim yükledum çok eski mesajlar geldi videolardan öyle çıkıyor valaha çok cuddiBn gelmiyo biliyorum a haberde soylenmisti silinen msjlar hic bi sekilde geri gelmiyor diye.degistiyse bilgim yok.bak adsm dm at yazmis ona sor
Kanka yok ciddi bı konuNe oldu davet bonusu mesajı mı silindi 😅
Saygisizlik yapma ln hadsiz.ben haberlerde duydugumu soyledim.neyse gerilmiycem sen takil burda tlfncu 😁Dostum ben sana şuan ne desem boş emin olşu kafanla sen iyi yaşamışsın
La ben gelmiyo biliyom adam geliyo dedi ona dm atsanaKnk sildim yükledum çok eski mesajlar geldi videolardan öyle çıkıyor valaha çok cuddi