- 7,731
- 8,772
- 113
yedek yoksa geri gelmez, (geri getirilemez ) nickini de bi degis kral
K.bKanka yok ciddi bı konu
Yedek yok yapma yayedek yoksa geri gelmez, (geri getirelemez ) nickini de bi degis kral
Anlık manuel silindi ben silmedimKendin mesajı manuel sildiysen geri gelmez ama WhatsApp uygulamayı sildiğin için ulaşamıyorsan ve kurarken yedekleme açtıysan gelir tekrar kurarken seçenek çıkar geri gelsin diye
Sorun yok
Süreli msj olarak mı silindi karşı taraf mı sildiAnlık manuel silindi ben silmedim
yedek yoksa geri gelmez, (geri getirelemez ) nickini de bi degis kral
Nick değiştirebiliyor ya 2 3 günluk mesajlar gelse yeterliyedek yoksa geri gelmez, (geri getirelemez ) nickini de bi degis kral
2. Cil hesap açtım gizliden mesaj geldi telefon elimde silindiSüreli msj olarak mı silindi karşı taraf mı sildi
Bilmiyorum ki tam göremedim bile yazismalariSüreli msj olarak mı silindi karşı taraf mı sildi
Saol dostGeçmiş olsun kardeşim
Tamam eğer kurarken yedekleme seçeneğini açtıysan tekrar aynı numaradan whatsap kurman gerek o zaman geri gelir2. Cil hesap açtım gizliden mesaj geldi telefon elimde silindi
yardim geri bildirim kismindan istegini ilet whatsapa mark zukerberg reise. ama yuklemezler mesajlari. bi umut dene, mahkeme surecinde delil olarak sunacagim yazmislar yok oldu. gulunuz kopaginiz olayim gibi cumleler kurmadan kibar bi dille ilet kralNick değiştirebiliyor ya 2 3 günluk mesajlar gelse yeterli
Bilemiyorum yedeklrme acikmiydi tel benim değil başkasının esiminTamam eğer kurarken yedekleme seçeneğini açtıysan tekrar aynı numaradan whatsap kurman gerek o zaman geri gelir
Sabah sabah ağzımı bozdurmaOlm sen nasıl fetocusun. WhatsApp ile ne işin olur? ByLock kullanmiyor musun sen
alamazsın reisMerhaba arkadaşlar whatsaptan silinen mesajlar geriye alabiliyorsunuz lütfen bilen birisi yazzin lutfen
Kardeş bunu başka bir yolla geri getiremezsin whatsapı aynı numarayla tekrar kurman gerek denemeden bilme şansın yok yedeklemenin açık olup olmadığınıBilemiyorum yedeklrme acikmiydi tel benim değil başkasının esimin
yedekleme yapsaydin alabilirdin onun dısında alamazsın dostum iyi forumlarMerhaba arkadaşlar whatsaptan silinen mesajlar geriye alabiliyorsunuz lütfen bilen birisi yazzin lutfen