- 344
- 139
- 43
mesajları kurtarma ihtimalin mesajların silindikten sonra üstüne telefonda ne kadar veri yazıldığına göre değişir ama 1 hafta üstü geri gitmek genelde çok zordur
Dmden niye anlatiyorsun tlfncu.bak konuya kac kisi yaamis geri gelmiyor diye.buraya yazda onlarda ogrensin tlfncu.devlet seni yanina alsin 😁Dm den konuştuk biz kardeşim sen niye böyle hopluyorsun .dd
Adam bana Dm den yazdı bende ona olabilecek durumu anlattım senin yaşın kaç dostum çok merak ediyorum hani hangi yaşın aklını yaşıyorsun merak ediyorum .ddDmden niye anlatiyorsun tlfncu.bak konuya kac kisi yaamis geri gelmiyor diye.buraya yazda onlarda ogrensin tlfncu.devlet seni yanina alsin 😁
Adama tarif ettim menüden bulamadı başka şekilde yapabileceğim durumu söyledim anlattım sana niye bu kadar battı onu anlamadım ben .dd oturamıyorsun resmen .ddMsjlar geldimi onu soyle sen
Çok merak ediyorsan beni özellikle mesaj adetime bakıp yargılıyorsan muro dayıya sor beni söyler sana .ddMsjlar geldimi onu soyle sen
Olm msjlar geri geldimi onu soylesene sen tlfncuAdama tarif ettim menüden bulamadı başka şekilde yapabileceğim durumu söyledim anlattım sana niye bu kadar battı onu anlamadım ben .dd oturamıyorsun resmen .dd
Kaç tane oğlun var lan benim yaşımda senin lavuk sabah sabah zıplattırma kendiniOlm msjlar geri geldimi onu soylesene sen tlfncu
Şiiit hoplama aslan parcasi msjlar geri geldimi gelmedimi? Askerlik arkadasim fibi erken evlensem senin kadar evladim olabilirdi 😁Kaç tane oğlun var lan benim yaşımda senin lavuk sabah sabah zıplattırma kendini
Şakacı bir arkadaşa benziyorsun sen .ddŞiiit hoplama aslan parcasi msjlar geri geldimi gelmedimi? Askerlik arkadasim fibi erken evlensem senin kadar evladim olabilirdi 😁
Msjlar?Şakacı bir arkadaşa benziyorsun sen .dd
Senin okuma yazman yokmu sana diyorum ki adama tarif ettim daha menüyü bulamıyor anlıyor musun aklın çalışmıyor mu .ddŞiiit hoplama aslan parcasi msjlar geri geldimi gelmedimi? Askerlik arkadasim fibi erken evlensem senin kadar evladim olabilirdi 😁
Furkan yaşın 26 adam akıllı konuş ben zıplatmıyim seniKaç tane oğlun var lan benim yaşımda senin lavuk sabah sabah zıplattırma kendini
Sana ne battı aslan hayırdırFurkan yaşın 26 adam akıllı konuş ben zıplatmıyim seni
Tmm sensin evlat saldim seni.sen o kafayla yasamaya dvm et 😁Senin okuma yazman yokmu sana diyorum ki adama tarif ettim daha menüyü bulamıyor anlıyor musun aklın çalışmıyor mu .dd
Sen nerden biliyorsun çalışmadigimiKral sigortali iş bul
1 hafta yeterli ama cik iyormesajları kurtarma ihtimalin mesajların silindikten sonra üstüne telefonda ne kadar veri yazıldığına göre değişir ama 1 hafta üstü geri gitmek genelde çok zordur