Denedim 3 mayısın mesajları ciktiKardeş bunu başka bir yolla geri getiremezsin whatsapı aynı numarayla tekrar kurman gerek denemeden bilme şansın yok yedeklemenin açık olup olmadığını
Denedim 3 mayısın mesajları ciktiKardeş bunu başka bir yolla geri getiremezsin whatsapı aynı numarayla tekrar kurman gerek denemeden bilme şansın yok yedeklemenin açık olup olmadığını
Bana 1 haftalık lazimDenedim 3 mayısın mesajları cikti
Normalde hepsi gelir o msj manuel silinmiş o zaman.Bana 1 haftalık lazim
Elle silindiNormalde hepsi gelir o msj manuel silinmiş o zaman.
Elle birinin sildiği mesajı geri getiremezsinElle silindi
Yapma yaElle birinin sildiği mesajı geri getiremezsin
Elle birinin sildiği mesajı geri getiremezsin
15 bin masrafın olur uçağa bin Ankara'ya gel 1 günde hallederiz
Kim diyo la onuElle birinin sildiği mesajı geri getiremezsin
Paradan haber versin çözülemeyecek tek şey ölüm. Sıhhiyede kırıkçı dostlar var 3-4 saat misafir olsun yedi sülalesinin konuşmasını önüne sererler
Ben zaten o arkadaşın doğal yollarla bulamayacağını söyledim. Dediğin şekilde çok rahat bulunur abi.Paradan haber versin çözülemeyecek tek şey ölüm. Sıhhiyede kırıkçı dostlar var 3-4 saat misafir olsun yedi sülalesinin konuşmasını önüne sererler
Cansın gülümBen zaten o arkadaşın doğal yollarla bulamayacağını söyledim. Dediğin şekilde çok rahat bulunur abi.
Sen de aslan abim sağolasın günaydınlar tekrardanCansın gülüm
Günaydın yavrumSen de aslan abim sağolasın günaydınlar tekrardan
Kral sigortali iş bulMerhaba arkadaşlar whatsaptan silinen mesajlar geriye alabiliyorsunuz lütfen bilen birisi yazzin lutfen
Hadi la adama yardimci olsana tlfncu.o kafanla adama yardimci ol.devletin bile geri getiremedigi silinen msjlari geri getirDostum ben sana şuan ne desem boş emin olşu kafanla sen iyi yaşamışsın
Dm den konuştuk biz kardeşim sen niye böyle hopluyorsun .ddHadi la adama yardimci olsana tlfncu.o kafanla adama yardimci ol.devletin bile geri getiremedigi silinen msjlari geri getir
Msjlar geldimi onu soyle senDm den konuştuk biz kardeşim sen niye böyle hopluyorsun .dd