- 19,207
- 10,526
- 113
Vardır abi vardırVar suan wasilin hesapta en az 100k vardır
Vardır abi vardırVar suan wasilin hesapta en az 100k vardır
Cepte 600 ytl var hesap da 49 ytlDemekki var gibi bir Vibe aldim sende apo amca puahah
Bilmiyorumtekrar gönderdi mi rollcülere ödül
Barınamayacak şu saatten sonra burada multi açarsa açar artıkKaraktersiz olan Beşiktaş mı
Dost geçen seni başka bir rolde birisi uyarmıştı insanlar hakkında sen ben kimseyi tanımam ödülümü veririm falan tarzında bi cevap vermiştin. Burası çakal dolu şurda bunu hayatta yapmayacak toplasan 10-15 adam zor çıkar.malesef guvenmissin yanlış kişiye.üzüldüm insanların 10bin tl için böyle şeyler yaptığına :S
Apo amca yakıştıramadım snaa sen o 600 lirayı nasıl yatırıp jet ucak oynamadinCepte 600 ytl var hesap da 49 ytl![]()
Vallahi vardı yalan yook 43k hisse aldık kurban için bayram alışverişi falan -10 oldukVar suan wasilin hesapta en az 100k vardır
Yine gelir kaldığı yerden devam eder dost. Bu 50. Olayı 😂Barınamayacak şu saatten sonra burada multi açarsa açar artık
Yakında 3 k lık roll açacak. Roll takipleyenler de onu savunacak. Geçmişte yaşandı. Şu an hepsini okuyorBarınamayacak şu saatten sonra burada multi açarsa açar artık
Danayami girdin apo amcaVallahi vardı yalan yook 43k hisse aldık kurban için bayram alışverişi falan -10 olduk![]()
Sana farz değil ki neden kurban aldin puahaVallahi vardı yalan yook 43k hisse aldık kurban için bayram alışverişi falan -10 olduk![]()
Cepten para vermek yakışmaz bize ahmedim çocuklar para istiyor yok diyince trip atıyorlarApo amca yakıştıramadım snaa sen o 600 lirayı nasıl yatırıp jet ucak oynamadin
barınır niye barınamasın forumda çürük elma çok elini ver kolunu kaptırırsın 1.30 bas çek yapayım diyip kaybetmiştirBarınamayacak şu saatten sonra burada multi açarsa açar artık
Girdik ahmedimDanayami girdin apo amca
Allah kabul etsin dost totalde kurban kaç bin toplamVallahi vardı yalan yook 43k hisse aldık kurban için bayram alışverişi falan -10 olduk![]()
Apo baba senin mal varlığın ciddili araştırılsınVallahi vardı yalan yook 43k hisse aldık kurban için bayram alışverişi falan -10 olduk![]()
Aslan apo amcammmmmmmmmmCepten para vermek yakışmaz bize ahmedim çocuklar para istiyor yok diyince trip atıyorlar![]()