Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Trafik Cezaları Hakkında Düşünceleriniz Nedir 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,579
9,936
113
uzun yolda yolculuk yapan varsa mesela memleketten istanbula 900 km yol 90 110 gitsem yemin ediyorum sarhos gibi oluyorum uykum geliyor bayiliyorum yolda
Aslında uzun yolda hiza cok engel koymazlar da herkes sen gibi şeridinde gitmiyor yolda adam 150 160 ile makas atarak gidiyor bu cezaların En buyuk sebebi de bu trafik teröristleri

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,339
1,891
113
Tırların sol şeridi işgal etmesinede yüksek ceza gelse trafiğin içinden geçemesinler

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,737
2,644
113
Radar Tespit Cihazı kullanma 370k diyor...
Benim teslada araç donanımında kendiliğinden var bu özellik naapıcaz orjinalinimi bozucaz arabanın

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,737
2,644
113
Kavga için araçtan inme için 180k + hapis olmalı.
Ben yurtdışına çıktığımda bırak kavgayı polis durdurduğunda rutin ehliyet ruhsat kontrolü için ayaklarım ağrıdı ineyim dedim polis pavarotti gibi bağırdı :) arabadan inme ve 2 elinde direksiyonda olsun dedi. Nolluyor lan dedim texasmı burası

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,346
4,405
113
bu parklarin cezasi varmidir bilgin var mi? orjinalinde amerikan park yok sanirim ama oyle rahatsiz edici bir parlakligi yok

Ekli dosyayı görüntüle 948626
Vallaha dost buradan kimseye de sorma banada dahi sorma bilgi eksikliğimiz olabilir, ben şunu yapıyorum yol üstünde trafik polisi gördüğümde selamün aleyküm diyorum arabayla ilgili soruları soruyorum daha sağlıklı bilgi alıyorum, bugün mesela plaka konusunda öyle yaptım kafam rahat oldu

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,100
8,896
113
Vallaha dost buradan kimseye de sorma banada dahi sorma bilgi eksikliğimiz olabilir, ben şunu yapıyorum yol üstünde trafik polisi gördüğümde selamün aleyküm diyorum arabayla ilgili soruları soruyorum daha sağlıklı bilgi alıyorum, bugün mesela plaka konusunda öyle yaptım kafam rahat oldu
iyide cezasi varsa hazir gelmissin diyerek kitlemesinler :)

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,167
4,072
113
ahahah birgun cok para vurursam oda olur allah herkese hayallerini nasip etsin
Bazen öyle para geliyor kanka 10 yıl önce bu paraya sahip olsaydım diyorum bir kaç arabam olurdu. Tabi o zamanlar fiyatlar şimdiye göre 10 da 1 i fiyatına hey gidi günler hey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...