- 23,123
- 19,445
- 113
Bilmiyom da benim hasımlardan birisiKim acaba merak ettim
Bilmiyom da benim hasımlardan birisiKim acaba merak ettim
31k mesajla sen iyi alin teri dökmüşsun o belliSen simdi alın teride dokmussundur hakkınıda helal etmezsin
nerde+hypers 250şer at bence reisbeyler @LuckRun bunun yerine bi kişide siz seçin yine gönlümden geldi ama buna yok
luckrun🤣🤣4 yapalım kişi sayısını kim olsun 4.
Mantıklınerde+hypers 250şer at bence reis
Dolandirici adamla muhatab olmam ben hamam böceği kadar değerin yokHeh geldi gene gidiyon hazırlan uçuşa
nerdebeyler @LuckRun bunun yerine bi kişide siz seçin yine gönlümden geldi ama buna yok
Seç beni gitsinbeyler @LuckRun bunun yerine bi kişide siz seçin yine gönlümden geldi ama buna yok
Çok da hatırlamıyorum konuyu ama ikisi vardı di mi başka biri var mıMantıklı
Yok o gecti artik zaten atmaz da ben sinirlendim haksızlık cunku gelemiyorumluckrun🤣🤣
Düşen mesajlara göre bende öyle sanıyorumÇok da hatırlamıyorum konuyu ama ikisi vardı di mi başka biri var mı
Sövmicem hayatım sana bildirdim sadece uçağının kalkmasını bekliyorumDolandirici adamla muhatab olmam ben hamam böceği kadar değerin yok
Ben olayim yabeyler @LuckRun bunun yerine bi kişide siz seçin yine gönlümden geldi ama buna yok
Swc beni Reis sigara alak 😀😀😀Gayet güzel tamamdır 👍
kesene bereket bi hamza kaldi
Rötarlı gidecekSövmicem hayatım sana bildirdim sadece uçağının kalkmasını bekliyorum