Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yusuf3504 | Kasa 1700 Hedef 12 15 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuckRun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
52
28
Bura işyeri değil ki hakkını alasın
Kiyasladigin seye bak :) hak her yerde haktır dostum ilk 3 de biz varız 1 saatimi vermişim adamin sayfasına ama adam değilmiş birdaha rol açarken dm den özel acin gönderilecek kişiler belli zaten kimsenin vaktini calmayin

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,156
8,330
113
Kiyasladigin seye bak :) hak her yerde haktır dostum ilk 3 de biz varız 1 saatimi vermişim adamin sayfasına ama adam değilmiş birdaha rol açarken dm den özel acin gönderilecek kişiler belli zaten kimsenin vaktini calmayin
Yav takip zorunluluğu yok adam imkanına göre ulaşır ulaşmaz sana ne batıyor tebrikler de geç uzatma huzur bozma yollarlar kapı dışarı

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,618
4,006
113
Kardeşim 1 saat verdim diyon saatlerce takip edip alamayan çok kişi oldu senin kadar laf etmedi

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,383
12,435
113
Sen simdi alın teride dokmussundur hakkınıda helal etmezsin

LuckRun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
52
28
Yav takip zorunluluğu yok adam imkanına göre ulaşır ulaşmaz sana ne batıyor tebrikler de geç uzatma huzur bozma yollarlar kapı dışarı
Batar kardesim ozelden açsın o zaman 1 saat burada takip ettik herkese acik rol acip takip eden 3 4 kisiye dağıtırım vs diye konu acmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...