- 23,123
- 19,445
- 113
Atarım kazanırsam sana da şans atarım dost para pulYan çizme ege kazanirsan at
Atarım kazanırsam sana da şans atarım dost para pulYan çizme ege kazanirsan at
Aynen öyle Ege bir tane arkadaş yardımcı oldu 750 yatırdı Kendi oynuyor kayıp ya da kazanç Ondan sonra tek tek ekleteceğim anasını satayım uhubet de 1.250 bildim Ulan skorları Bildik hep ya3 kişiye ödül verecem diye roll yapıp sende zarar edebilirsin bak 1 saat önce Burakbey bu yüzden 13K kaybetti, onun yerine ilk önce kendi kârını bi cebe koy gerekirse sonra yeniden başla dağıt
hayirli olsun laEyw tsk ettim saolasin
Eyw bana atma kendinle onu kurtar ilk onceAtarım kazanırsam sana da şans atarım dost para pul
Buraya katilmasida 9 mayıs ilginçSon aldığı kişiyi kendi içinden geldiği için sempati duyduğu için almış, roll ödülü alan 2 kişi var o da gayet hakkaniyetli.
Kaldı ki Tc onayın yok 200 mesajın var zaten ödül hak etmiyorsun sistem gereği
Topla gel hepsiniAynen öyle Ege bir tane arkadaş yardımcı oldu 750 yatırdı Kendi oynuyor kayıp ya da kazanç Ondan sonra tek tek ekleteceğim anasını satayım uhubet de 1.250 bildim Ulan skorları Bildik hep ya
Oynatın Hele bir uhubette 1250 soğutbet'te 900 Beta versede 700Topla gel hepsini
dost çok yanlış konuştun burda adamlar rol yapıyor 100 K kazanca 1 K veriyorlar bende 6 bin kar etmişim zaten kazancın yüzde 25 ini vermişim ben daha bişe demiyorum ne diyimBu arada hakkaniyet diyorsun ama ilk gol ilk won haberini veren ilk ben oldum baştan sona oku sayfayı o kadar takip ettim yani
Ne alakası var kardeşim anlamadim siz her yeni katilana multi muamelesi neden yapıyorsunuz onu anlamadim benBuraya katilmasida 9 mayıs ilginç![]()
nerde’ye hep ulaşırız oynayacaksan senin trx çekelim ödülü direkt katlarsak 5’de olan maça oynarızEyw bana atma kendinle onu kurtar ilk once
Muro kafayı kırmaya devam mıOynatın Hele bir uhubette 1250 soğutbet'te 900 Beta versede 700
İyi bari 2gr çıkarOynatın Hele bir uhubette 1250 soğutbet'te 900 Beta versede 700
Dostum sen böyle yaparsan daha çok sana söylenirler haberin olsun kazancın daim olsun konuyu kapatır yeni konu ac devam etmek istersen ordan et bencedost çok yanlış konuştun burda adamlar rol yapıyor 100 K kazanca 1 K veriyorlar bende 6 bin kar etmişim zaten kazancın yüzde 25 ini vermişim ben daha bişe demiyorum ne diyim
Knk bende trx yokki kimseye de guvenmenerde’ye hep ulaşırız oynayacaksan senin trx çekelim ödülü direkt katlarsak 5’de olan maça oynarız
alacak listesi gibi😂😂😂Oynatın Hele bir uhubette 1250 soğutbet'te 900 Beta versede 700
Bende sknti yok numarida veririm her zmn ulasirsinnerde’ye hep ulaşırız oynayacaksan senin trx çekelim ödülü direkt katlarsak 5’de olan maça oynarız
Sıkıntı yok kardesim o senin vicdanına kalmış hayırlı geceler ben olsam en azinda. Adam vaktini ayırmış en azindan 1 sigara parasi atayim bari derdim herkes adam olamıyor karakter meselesi hayırlı gecelerdost çok yanlış konuştun burda adamlar rol yapıyor 100 K kazanca 1 K veriyorlar bende 6 bin kar etmişim zaten kazancın yüzde 25 ini vermişim ben daha bişe demiyorum ne diyim
Site adres verin ahmetKnk bende trx yokki kimseye de guvenme
AbartBende sknti yok numarida veririm her zmn ulasirsin
Kral Hepsi Bir kat çevrimli maksimum 5.000 lira çekimi yani Birkaç çevirip çekebiliyorum güzel bonuslar ya yatırım arıyordum sağ olsun arkadaş yazdı telegram'dan yatırdı kendine bıraktım hesabı oyna dedimalacak listesi gibi😂😂😂