- 24,156
- 8,330
- 113
Yav git gece gece akrabalarının kulakları çınlamasınForumun hak yiyenleri
Sen ilk başta bana salça oldun daha yanlış bisey yazdim diye mesaj kasma dedin konuyu dağıtan kaos çıkaran sensin
Yav git gece gece akrabalarının kulakları çınlamasınForumun hak yiyenleri
Sen ilk başta bana salça oldun daha yanlış bisey yazdim diye mesaj kasma dedin konuyu dağıtan kaos çıkaran sensin
Evet insani yaklaşmışım da multi olduğunu kanıtlarıyla sundum ben zaten onlara o yüzden eğlen yoksaydım seniForumun hak yiyenleri
Yoksay geç yaYav git gece gece akrabalarının kulakları çınlamasın
Aga ban yiyecen şidmi bırakın uzatmayın aw. Sende başka sefere alırısın ödülünü kısmet degilmiş de geçForumun hak yiyenleri
Ne multisi oglum sizofrenmisin bunu n3ye dayanarak sunuyorsun kanitin neEvet insani yaklaşmışım da multi olduğunu kanıtlarıyla sundum ben zaten onlara o yüzden eğlen yoksaydım seni
Walla saolsun gonlu zenginmisYusuf tebrikler reis sana da ulaştın baya kişiye
her zaman olan seyler yeterki biri kazanmasinAga ban yiyecen şidmi bırakın uzatmayın aw. Sende başka sefere alırısın ödülünü kısmet degilmiş de geç
Aynı dost akgul383@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
Dost jojo olmasa olur mu ya sevmiyom orayı hiç trx veya İban veriyim ben@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
Helal olsun yine 3 diyip 5 e çıkartmışsın@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
Reis görüyor musun millete küfür ediyor burada ya
Eline sağlık bi an hiç gelmeyeceksin sandım
Eline sağlık reis