- 8,789
- 6,134
- 113
Ben içimi soğutacam sen erketeye yat reisSiz o şahısa saydirin ben araya maçı sokacam yoksa federaller gelebilir
Ben içimi soğutacam sen erketeye yat reisSiz o şahısa saydirin ben araya maçı sokacam yoksa federaller gelebilir
Onu AllanSaintMaximin la yaşadı 300 lira için cenaze dolampasi uydurduBu yanılmıyorsam bir kere dedi nenem filanmi ne oldu hatta allan şaşırdı ölüm yinemi diye bu ordada da oldu dedi para kopardı demi
O iş bende köşeyi tuttumBen içimi soğutacam sen erketeye yat reis
Suan 200 u hak ettin de 200 yok be kardeşimTahir abimin kalbini kırmayın kendisini reelde tanırım karıncanın bile kalbini kırmaz birine sesini yükseltse çok üzülür duşta hüngür hüngür ağlar
Konunun içindeki adamların hepsini toplasak havale ücretini anca çıkarırız kardesimBattik beyler herkes simdi 1 er k atsin bana slot oynayim cok canim cekti
Oyle kopariliyosa benim sulale kalabalik her gun birini öldürürüm yalandanOnu AllanSaintMaximin la yaşadı 300 lira için cenaze dolampasi uydurdu
KsfjjdksjdkskdjsksjdKonunun içindeki adamların hepsini toplasak havale ücretini anca çıkarırız kardesim
50₺ var havale bendennKonunun içindeki adamların hepsini toplasak havale ücretini anca çıkarırız kardesim
Enparalisin sanırım havale ücretsizKendi adına konuş kardeşim ben havale ücretini tek başıma sirtlarim
Valla olsa da bi roket bonus kovalasak he ne yükselmiştik o gün sıfırdanKendi adına konuş kardeşim ben havale ücretini tek başıma sirtlarim
Aynende öyle abi utanması varsa daha da girmesin forma20 de olsa 50 de olsa içinden geliyorsa dolandırır kurnazlık yapar
Bekle belki 2 gol atıp kavga etceklerBen iade bonusu alir yukseltirim birazdan cekip tekrar konu acarim bu sefer kazaniriz@Shellac lose yine kapat istersen burayi
Girer yok utanmasi umurunda da değilAynende öyle abi utanması varsa daha da girmesin forma
Gerçi utanmasi olan adam bunu yapmaz doğru diyon abicanGirer yok utanmasi umurunda da değil
Losers mi daha büyük dolandırıcı metinmiGirer yok utanmasi umurunda da değil
Yav çözdük sistemi para olduğu zaman maçlarda dakika 50-60 arası 7-8 tane oyuncu değişiyorsa gol yok bahsi alacaksın neredeyse hiç bir maçta sekmiyor. Harbiden ilginç.. yenilen bir takım zaten oyuncusu yokken oynayan topçuyu oyundan çıkarıp veledi zina bir pici neden oyuna sokar.Maç öyle bir maç ki sadece parayı değil inancımızı da kaybettirdi bize
Losers çok paralar dağıttı zamanında onu çok dolandırdılar intikam aldı sayarız.Losers mi daha büyük dolandırıcı metinmi
Maçı değil şikeyi tahmin edelim diyosun yaniYav çözdük sistemi para olduğu zaman maçlarda dakika 50-60 arası 7-8 tane oyuncu değişiyorsa gol yok bahsi alacaksın neredeyse hiç bir maçta sekmiyor. Harbiden ilginç.. yenilen bir takım zaten oyuncusu yokken oynayan topçuyu oyundan çıkarıp veledi zina bir pici neden oyuna sokar.