Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling askorpinoz / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,831
63,148
113
yalan yanlış şeyler yazma senin bana düşmanlığın bende para varken kirayı odeyemıyorım dıye borc istedin atamadom diye aglama
Atsana ss buraya hesabi silerim oyle bisey varsa 😁 hadi gel.olm benim snein gibi dolandirici ile ne isim olur lan.senin sevabini bile almam ben sahtekar seni.anama bacima karima cocuguma kufur ettin dusmanlik diyo bide aciz insan

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,771
5,197
113
Bırakın goy goy u herkes 50 şer lira atsın ortak kasa yapalıö

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,836
1,720
113
Atsana ss buraya hesabi silerim oyle bisey varsa 😁 hadi gel.olm benim snein gibi dolandirici ile ne isim olur lan.senin sevabini bile almam ben sahtekar seni.anama bacima karima cocuguma kufur ettin dusmanlik diyo bide aciz insan
delikanlı ol özür dileyip helalleşmedik mi bir tane adamın bende alacağı yok

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,744
16,505
113
Sevgili başkan ve adminler bunun gibi fake etkinlik açanları banlarsaniz Forum daha güzel olur diye düşünüyorum. İnsanları burada tüm gece kitledi attı tuttu ödül dagiticam deyip kaçtı ha ben zaten biliyordum zaten tepki de verdim ama bekleyenlere yazık oldu gerekeni yapasaniz seviniriz. Ban olmasa da bu tür tiplerin konu açma yetkisini alırsanız en azından mantıklı olur. @Başkan @Shellac @Daimon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...