- 4,836
- 1,720
- 113
benim değil hesap onla takıldım arkadaşındı geri verdlöKankar92 olarak dm atar misin
benim değil hesap onla takıldım arkadaşındı geri verdlöKankar92 olarak dm atar misin
Pekibenim değil hesap onla takıldım arkadaşındı geri verdlö
Atsana ss buraya hesabi silerim oyle bisey varsa 😁 hadi gel.olm benim snein gibi dolandirici ile ne isim olur lan.senin sevabini bile almam ben sahtekar seni.anama bacima karima cocuguma kufur ettin dusmanlik diyo bide aciz insanyalan yanlış şeyler yazma senin bana düşmanlığın bende para varken kirayı odeyemıyorım dıye borc istedin atamadom diye aglama
delikanlı ol özür dileyip helalleşmedik mi bir tane adamın bende alacağı yokAtsana ss buraya hesabi silerim oyle bisey varsa 😁 hadi gel.olm benim snein gibi dolandirici ile ne isim olur lan.senin sevabini bile almam ben sahtekar seni.anama bacima karima cocuguma kufur ettin dusmanlik diyo bide aciz insan
Sen ferdi degildin hani?delikanlı ol özür dileyip helalleşmedik mi bir tane adamın bende alacağı yok
5 er k olmaz mı Emine hanım 50 lira ile kenefi bırak nefes alınmıyor.Bırakın goy goy u herkes 50 şer lira atsın ortak kasa yapalıö
at hadi kanki sallıom İbanı 🤣🤣5 er k olmaz mı Emine hanım 50 lira ile kenefi bırak nefes alınmıyor.
Katılıyorum bana ativerin haydiiBırakın goy goy u herkes 50 şer lira atsın ortak kasa yapalıö
Durum varsa roll açsana fearjr5 er k olmaz mı Emine hanım 50 lira ile kenefi bırak nefes alınmıyor.
Yok kanki siz bana atacaksınız 5 er kayme 2 bilemedin 3 saate para 300k dölar olacak 3er lira atarız ahaaha@
at hadi kanki sallıom İbanı 🤣🤣
Hiç o psikolojiye giresim yok şuandaDurum varsa roll açsana fearjr![]()
5ksı olan adamın burda ne işi var5 er k olmaz mı Emine hanım 50 lira ile kenefi bırak nefes alınmıyor.
Ölme eşşeğim ölmeee sen bana 500 at sana 2k atıcam ben gecenin sonunda 🤣🤣Yok kanki siz bana atacaksınız 5 er kayme 2 bilemedin 3 saate para 300k dölar olacak 3er lira atarız ahaaha
Canın sagolsunHiç o psikolojiye giresim yok şuanda
Beklersin dahaRoll sahibi gelseydi de kasa görseydiniz![]()
Roll sahibi pavyonda. Keyif çatıyor ne gelmesi 🤣Roll sahibi gelseydi de kasa görseydiniz![]()