Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / Tekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
3.10

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,453
48,671
113
Seni severim ama para varken cevap vermemezlik yapıyorsun o huyunu sevmedim. Geçen konuda maç önerisi istedin, maçı söyledik oralı bile olmadın, tepki bile vermedin. Hatta konuya bir daha girmedin bile
Est dost sen beni para varken görmedin hiç dost yoksa o konuda Allah'ın izni ile kimse elime şu dokemez kaldiki sen bastacisin her zaman olduysa bilerek yapmamisimdir sadece sana değil kimseye saygısızlığı.olmamistir sigara parası istemeyi saygısızlık görmeyenler için en azından :)

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Est dost sen beni para varken görmedin hiç dost yoksa o konuda Allah'ın izni ile kimse elime şu dokemez kaldiki sen bastacisin her zaman olduysa bilerek yapmamisimdir sadece sana değil kimseye saygısızlığı.olmamistir sigara parası istemeyi saygısızlık görmeyenler için en azından :)
Yok para talebinde bulunmadım zaten sana. Maç istemiştin verdim havada kaldı. Onu söyledim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,453
48,671
113
He valla kübalı kızların tüysüz pürüzsüz bacaklarda sardığı purolardan içiyorum @Beşiktaş
Dost seni gerçekten sevmiyorum yani sana münhasır değil genel anlamda böyle bütün insanları küçük görüp kendini büyük sanan insanlar bana kifayetsiz gelir mutlaka kendine göre iyi bir insansindir saygıda duyarım ama benimle hiç muhattap olmasan olur mu çok özür dileyerek söylüyorum

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Cömert dolandırıcı eli bol @tahir1603

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Dost seni gerçekten sevmiyorum yani sana münhasır değil genel anlamda böyle bütün insanları küçük görüp kendini büyük sanan insanlar bana kifayetsiz gelir mutlaka kendine göre iyi bir insansindir saygıda duyarım ama benimle hiç muhattap olmasan olur mu çok özür dileyerek söylüyorum
Bütün insanları küçük görsem burda bu kadar adamla muhabbet etmem aram iyi olmaz sahtekar sevmediğimden sana böyle davranıyorum af diliyorum m

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,823
13,718
113
Gece gece nereye düştüm , zeka geriliğine birebir konu 😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...