- 7,136
- 7,375
- 113
He valla kübalı kızların tüysüz pürüzsüz bacaklarda sardığı purolardan içiyorum @Beşiktaş@TommyEgan nin sigarası yokmuş halden anlarsın sen
He valla kübalı kızların tüysüz pürüzsüz bacaklarda sardığı purolardan içiyorum @Beşiktaş@TommyEgan nin sigarası yokmuş halden anlarsın sen
Sadece yokken cevap veriyorumSende para var bi dm atalım bakalım cevap verecek misin ortakk
2 bana gelmişti 28Eğer benim cebime 30 k girdiyse gün yüzü görme insallah
Est dost sen beni para varken görmedin hiç dost yoksa o konuda Allah'ın izni ile kimse elime şu dokemez kaldiki sen bastacisin her zaman olduysa bilerek yapmamisimdir sadece sana değil kimseye saygısızlığı.olmamistir sigara parası istemeyi saygısızlık görmeyenler için en azındanSeni severim ama para varken cevap vermemezlik yapıyorsun o huyunu sevmedim. Geçen konuda maç önerisi istedin, maçı söyledik oralı bile olmadın, tepki bile vermedin. Hatta konuya bir daha girmedin bile
Çok mu tokatlıyolarNasıl önlem alcam kendime bilmiyorum ya
Ulan bioya yazı yazdık yine düşüyoz tuzağa bÇok mu tokatlıyolar
Yarın çekiliş açsam gelir beğeni atar öyle karakterde bir insan
Yanlış adamlara tokatlanıyorsun yazık oluyorUlan bioya yazı yazdık yine düşüyoz tuzağa b
Ucak ındı bıle umrumda olmaz bu saaten sonra @VECNA dolandırıcıdırUlan atkafası sana ne dedim , git anasının adınıda ver 😂herşeyi döktün buraya uçağın düşer bak akıllı ol
Yok para talebinde bulunmadım zaten sana. Maç istemiştin verdim havada kaldı. Onu söyledimEst dost sen beni para varken görmedin hiç dost yoksa o konuda Allah'ın izni ile kimse elime şu dokemez kaldiki sen bastacisin her zaman olduysa bilerek yapmamisimdir sadece sana değil kimseye saygısızlığı.olmamistir sigara parası istemeyi saygısızlık görmeyenler için en azından![]()
Mac geldımıYok para talebinde bulunmadım zaten sana. Maç istemiştin verdim havada kaldı. Onu söyledim
Yok yattı vallaMac geldımı
Ben bugün açtım cekilis ciksada gondermicegim 3 kişi beğenmiş kupon kazanıp keşke onlara çıksa dedim de olmadıYarın çekiliş açsam gelir beğeni atar öyle karakterde bir insan
Dost seni gerçekten sevmiyorum yani sana münhasır değil genel anlamda böyle bütün insanları küçük görüp kendini büyük sanan insanlar bana kifayetsiz gelir mutlaka kendine göre iyi bir insansindir saygıda duyarım ama benimle hiç muhattap olmasan olur mu çok özür dileyerek söylüyorumHe valla kübalı kızların tüysüz pürüzsüz bacaklarda sardığı purolardan içiyorum @Beşiktaş
Cömert dolandırıcı eli bol @tahir1603Est dost sen beni para varken görmedin hiç dost yoksa o konuda Allah'ın izni ile kimse elime şu dokemez kaldiki sen bastacisin her zaman olduysa bilerek yapmamisimdir sadece sana değil kimseye saygısızlığı.olmamistir sigara parası istemeyi saygısızlık görmeyenler için en azından![]()
Öyle tiplerden nasihat alıyoruz işte güler misin ağlar mısınBen bugün açtım cekilis ciksada gondermicegim 3 kişi beğenmiş kupon kazanıp keşke onlara çıksa dedim de olmadı
Bütün insanları küçük görsem burda bu kadar adamla muhabbet etmem aram iyi olmaz sahtekar sevmediğimden sana böyle davranıyorum af diliyorum mDost seni gerçekten sevmiyorum yani sana münhasır değil genel anlamda böyle bütün insanları küçük görüp kendini büyük sanan insanlar bana kifayetsiz gelir mutlaka kendine göre iyi bir insansindir saygıda duyarım ama benimle hiç muhattap olmasan olur mu çok özür dileyerek söylüyorum
Para varken görmedim ki hiç onu eli Bol mu bilemem genelde kemiksiz kilciksiz 105 ararken denk geldim parasını yemek nasip olmadıCömert dolandırıcı eli bol @tahir1603
Tam olarak hangi sahtekarlığı maç şahit oldun ? MeselaBütün insanları küçük görsem burda bu kadar adamla muhabbet etmem aram iyi olmaz sahtekar sevmediğimden sana böyle davranıyorum af diliyorum m