- 113,557
- 63,485
- 113
Yattai gecmis olsun
Beyenen yazısını okuduktan sonra hayal kırıklığıBugüne özel olarak dün geceden beri analiz yaparak yaptigim altılı baya emek vererek yaptığım kuponum eğer şans yanimda olursa kazanmaman supriz olur benim düşüncem umarım sanas yaninimda olur gelirsede beyenen 4 kişiye paylaşım yaparım
Reis ben geçen bu 100 TL şans bonusu var hipodromun ona 6 tane banko yazdım baktım hiç biri gelmemiş Allah'tan ki gelmedi at yarışı benim için orda bitti@marinpnn bu iş şans işi dost kesin diye birşey yok
Sende de mi don gittiBeyenen yazısını okuduktan sonra hayal kırıklığı
100 metre fark yapdi cok rahat geldi ben hic guvenmiyordum vallaTekde geldiydi ne güzel 30 boy fark attı
Şans3de geldi son ayakdada cok atin vardi be yazik oldu yaw.favori favori gitmeye basladi 3 ayak agf geldi
Son ayak eşşek düşerse gör parayı reis@Hayat1kumar dost hata bende 4 ayak son ayak favori yazmadım bile bile iyi para versin diye ama olmayınca olmuyor yapacak birşey yok
Bazen bnde yapiyorum onu ama kupon 1k tutmus onuda yazsan 1250 tutardi be ben yazmisken yaziyorum agfyide diyorm 2 ayakda ganyan gelse yeter sanada aynen o sekil oldu 2. Ayaktaki at yeterdi sana yaz geri kalan ayklara agfleride her ayaga yazmissin zaten yazik oldu.suan ölusu 10k bnce daha son ayak var@Hayat1kumar dost hata bende 4 ayak son ayak favori yazmadım bile bile iyi para versin diye ama olmayınca olmuyor yapacak birşey yok
Bi 24 sene daha oyna sen en iyisiBiz bu oyunu 24 senedir oynuyoruz kardeş boş muhabbet yapma bozardım mozardım neyi bozuyon anlamadım 6’lı bitince görürsün tutar mı tutmaz mı