Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cast Ajansları Hk.

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,132
1,796
113
Bir ajans başvurumu kabul etti ama ufak çaplı. aylardır takip ediyordum ama bir tane geri dönüş yapan olmamıştı. 7 gün içerisinde istanbul'a gitmeyi düşünüyorum. belki ilerleyen yıllarda güzel şeyler yaparız. parasını falan geçtim kafa dağıtalım. oyuncu tanıdığı olan var mı nasıl işliyor bu süreç, en azından çekimler zor mu ezber gerekiyor sanırsam. ekstra olarak eğitimi oluyor bunların geçmişte deneyen falan var mı. son sorum ise baslangıc bedeli istenirse ödeme yapayım mı.
Kral sen erkek msin kız misin

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,118
371
83
Seni konuşturmazlar günlük yevmiye ile sahne arkası yüzün bile görünmez kaldı ki bunun için bile kayıt adı altında para talep ederler.iyi düşün yol paralari bile pahalı otobüs gidiş geliş eldeki bulgurdan olma

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,717
29,107
113
Seni konuşturmazlar günlük yevmiye ile sahne arkası yüzün bile görünmez kaldı ki bunun için bile kayıt adı altında para talep ederler.iyi düşün yol paralari bile pahalı otobüs gidiş geliş eldeki bulgurdan olma
ne otobüsü la 1.5 depoyla istanbula gidip gelirim

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,010
3,324
113
Bir ajans başvurumu kabul etti ama ufak çaplı. aylardır takip ediyordum ama bir tane geri dönüş yapan olmamıştı. 7 gün içerisinde istanbul'a gitmeyi düşünüyorum. belki ilerleyen yıllarda güzel şeyler yaparız. parasını falan geçtim kafa dağıtalım. oyuncu tanıdığı olan var mı nasıl işliyor bu süreç, en azından çekimler zor mu ezber gerekiyor sanırsam. ekstra olarak eğitimi oluyor bunların geçmişte deneyen falan var mı. son sorum ise baslangıc bedeli istenirse ödeme yapayım mı.
Yeni müjde ar doğuyor hayırlı olsun 🤣🤣😁😁

Voltaj34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
117
43
yok be alayı dolandırıcı herkese aynı dümen diyorlar yönetmen sizi beğendi gelin ön çekim için diye para alıyorlar sonra 👋 👋