Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Cast Ajansları Hk.

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
369
63
Bir ajans başvurumu kabul etti ama ufak çaplı. aylardır takip ediyordum ama bir tane geri dönüş yapan olmamıştı. 7 gün içerisinde istanbul'a gitmeyi düşünüyorum. belki ilerleyen yıllarda güzel şeyler yaparız. parasını falan geçtim kafa dağıtalım. oyuncu tanıdığı olan var mı nasıl işliyor bu süreç, en azından çekimler zor mu ezber gerekiyor sanırsam. ekstra olarak eğitimi oluyor bunların geçmişte deneyen falan var mı. son sorum ise baslangıc bedeli istenirse ödeme yapayım mı.
Besiktas sanat ajansi var cok samimi dostum sahibi oyuncu yetistirip dizilerde reklamlarda vs oynatiyor tabi bazi seylerde basarili olman lazim yetenek acisindan ben doritos reklaminda opsiyon kazanmistim ama aile baskisiyla gidemedik tabi oyunculuk bizim aileye ters geldigi icin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,717
29,107
113
Besiktas sanat ajansi var cok samimi dostum sahibi oyuncu yetistirip dizilerde reklamlarda vs oynatiyor tabi bazi seylerde basarili olman lazim yetenek acisindan ben doritos reklaminda opsiyon kazanmistim ama aile baskisiyla gidemedik tabi oyunculuk bizim aileye ters geldigi icin
oyunculuk neden ters geldi ki üstad
şahsen ben olsam kesinlikle giderdim doritos reklamında 1 kez gözükmen yeterli
devamı gelir kapış kapış alırlar seni zaten
büyük kaçırmışsın

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
369
63
oyunculuk neden ters geldi ki üstad
şahsen ben olsam kesinlikle giderdim doritos reklamında 1 kez gözükmen yeterli
devamı gelir kapış kapış alırlar seni zaten
büyük kaçırmışsın
Zaten universite zamaninda kacip kacip gidiyordum ajansa kamera karsisinda yeteneklerime bakiyorlardi birgun cagirdilar doritors rekleminda oynatalim diye bizde cahildik aileye danistik istemediler. He birde kanit dizisi yeni basliycakti orda da oynatcaklardi cok ugrastim ama olmadi yetenek varmis ama aile baskisi olmuyor bazen

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,717
29,107
113
Zaten universite zamaninda kacip kacip gidiyordum ajansa kamera karsisinda yeteneklerime bakiyorlardi birgun cagirdilar doritors rekleminda oynatalim diye bizde cahildik aileye danistik istemediler. He birde kanit dizisi yeni basliycakti orda da oynatcaklardi cok ugrastim ama olmadi yetenek varmis ama aile baskisi olmuyor bazen
yaş kaç üstad

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,545
113
Aaah ahh çocuğuz o zamanlar Deniz yıldızı dizisi var Ankara'da çekiliyor, ilan gördük denizyıldızı dizisinde oynamak için figüranlar aranıyor diye , hemen aradık acil gelin dediler Çankayada bir yere gittik konuştular şartları uyar dedik ön ödeme için hatırlamıyorum ama şimdinin 2-3 bin TL değerinde para istediler olur dedik verdim webcam ile iki tane fotoğrafımızı çekip yolladılar en kısa sürede arayacağız dediler 15 sene oldu daha arayacaklar