Bol sanslarne otobüsü la 1.5 depoyla istanbula gidip gelirim
Besiktas sanat ajansi var cok samimi dostum sahibi oyuncu yetistirip dizilerde reklamlarda vs oynatiyor tabi bazi seylerde basarili olman lazim yetenek acisindan ben doritos reklaminda opsiyon kazanmistim ama aile baskisiyla gidemedik tabi oyunculuk bizim aileye ters geldigi icinBir ajans başvurumu kabul etti ama ufak çaplı. aylardır takip ediyordum ama bir tane geri dönüş yapan olmamıştı. 7 gün içerisinde istanbul'a gitmeyi düşünüyorum. belki ilerleyen yıllarda güzel şeyler yaparız. parasını falan geçtim kafa dağıtalım. oyuncu tanıdığı olan var mı nasıl işliyor bu süreç, en azından çekimler zor mu ezber gerekiyor sanırsam. ekstra olarak eğitimi oluyor bunların geçmişte deneyen falan var mı. son sorum ise baslangıc bedeli istenirse ödeme yapayım mı.
oyunculuk neden ters geldi ki üstadBesiktas sanat ajansi var cok samimi dostum sahibi oyuncu yetistirip dizilerde reklamlarda vs oynatiyor tabi bazi seylerde basarili olman lazim yetenek acisindan ben doritos reklaminda opsiyon kazanmistim ama aile baskisiyla gidemedik tabi oyunculuk bizim aileye ters geldigi icin
Zaten universite zamaninda kacip kacip gidiyordum ajansa kamera karsisinda yeteneklerime bakiyorlardi birgun cagirdilar doritors rekleminda oynatalim diye bizde cahildik aileye danistik istemediler. He birde kanit dizisi yeni basliycakti orda da oynatcaklardi cok ugrastim ama olmadi yetenek varmis ama aile baskisi olmuyor bazenoyunculuk neden ters geldi ki üstad
şahsen ben olsam kesinlikle giderdim doritos reklamında 1 kez gözükmen yeterli
devamı gelir kapış kapış alırlar seni zaten
büyük kaçırmışsın
yaş kaç üstadZaten universite zamaninda kacip kacip gidiyordum ajansa kamera karsisinda yeteneklerime bakiyorlardi birgun cagirdilar doritors rekleminda oynatalim diye bizde cahildik aileye danistik istemediler. He birde kanit dizisi yeni basliycakti orda da oynatcaklardi cok ugrastim ama olmadi yetenek varmis ama aile baskisi olmuyor bazen
37 dostum 89 luyum simdi is isten gecti ama baglantilar var 🙂yaş kaç üstad