- 63,591
- 35,308
- 113
Atarsa doğan güneş yarın 20 paket içerim reis kankam dost PasssssMaaşı alayım sonra yansın Joe eski dost kankam reis
Atarsa doğan güneş yarın 20 paket içerim reis kankam dost PasssssMaaşı alayım sonra yansın Joe eski dost kankam reis
Bilirsin sen işini dayımKaristirma🤣🤣🤣
Yarın maasss🤣🤣🤣Atarsa doğan güneş yarın 20 paket içerim reis kankam dost Passsss
Bende gardaşım buaralar keyfim yok tahirimÖzledik seni kardeşim
Geçen biri bana pansiyon dedi. Pozisyon, pansiyon, posi, yalama oldu ismimAtarsa doğan güneş yarın 20 paket içerim reis kankam dost Passsss
O degil di ama tadic te listede olmasi lazim bildiğin yalan makinesi pauhwKim hemen etiketliyelim @tadic Olsun
Güzel saplakeBeylikdüzünde ciğerci açacağım lezzet olarak şöyle söylüyüm güngörendeki kebapçıların yaptığı ciğerden daha leziz sermaye yatırım dengesi de çok iştah kabartıcı yapılabilir bir iş gibi duruyor düşünce ve tavsiyelerinizi merak ettim
Aha askim geldiGüzel saplake
Valla yoruldum bende yarın 14.30 da forumdan izin yazıyorum kendime allah izin verirse eğer hedefim ayın 5 de geri dönmek tabi erkende dönebilirşm pauhauaYarın maasss🤣🤣🤣
@FBAi Ne oldu ne yaptın robotaBende gardaşım buaralar keyfim yok tahirim
Sen bilin🤣🤣Valla yoruldum bende yarın 14.30 da forumdan izin yazıyorum kendime allah izin verirse eğer hedefim ayın 5 de geri dönmek tabi erkende dönebilirşm pauhaua
Aha askim geldi
HaydaaAha askim geldi
Vurgun olursa öttürürüm dayıSen bilin🤣🤣
Sen bilin🤣🤣Vurgun olursa öttürürüm dayı
Aslında Fbai kılavırs'ın ta kendisiydi . Kendini korumaya aldı@FBAi Ne oldu ne yaptın robota
Mecbur bilmem lazım bankalar darlıyorSen bilin🤣🤣
Adanalı olarak dana ciğeri pek iyi olacağı sanmam Ocak da yapacaksan ayrıca senin ailene etrafına yaptiklarinla dükkanda yaptıkların çok farklı olur sevdiklerine sormadan elinin yattığı şekilde yapiyosundur dükkan acitiginda herkes farklı farklı isteyecek az pişmiş sulu vs vs şimdiden yolun açık olsundana kanka tavuk ciğerini ızgaraya atsak mahalleli vurmaya gelir bizi leş kokuyor ag
Buffalo veya kaz ciğerleri ilk tercihlerAdanalı olarak dana ciğeri pek iyi olacağı sanmam Ocak da yapacaksan ayrıca senin ailene etrafına yaptiklarinla dükkanda yaptıkların çok farklı olur sevdiklerine sormadan elinin yattığı şekilde yapiyosundur dükkan acitiginda herkes farklı farklı isteyecek az pişmiş sulu vs vs şimdiden yolun açık olsun
Devecibey nerede la bul onu banaYine manşetlere çıkmışız