Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
Yani işim gücüm yok takip ederdik ben biliyorum bu sinemaları çünkü 300-500 için uğraşılmaz samimi olduğun adamın konuları hariç
sinema derken anlamadım , her rolü takip etmiyorum öyle 1-2 roll de varımdır sadece .

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,485
2,263
113
Çok negro dostum var kralın önde gideni ne klavye kasarligi yaparlar ne hainlik Allah onlardan razı olsun

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Sen niye benlen konusmuyon bu forumda iki para kazansak 200 kisi yaziyor insana o yuzden seni unuttum sen de yazmadın daha sonra gitti iste senin hakkin bana geçti benim gecmedi bu forumda hakki bana gecen az insan olmuştur o yuzden o konu için beni mazur gör
Erhan ben sana en zor zamanda yazdım kardeşim kusura bakma ben sana asla yazmam birdaha hemde bana kazanırsam görücen dedin kazandın 3-4 kişi seçtin bana dönmedin bidaha mesaj attım cevap bile vermedin ogunden sonra sana hiç mesaj atmadım bunu sende biliyorsun sana attıgımda senle muhabbetim bile faazla yoktu sadece senden kupon istiyordum kazanınca kendi kendime adam yardımcı oldu atalım diyordum kaç kere gönderdim sen istemedin ama ben gönderdim bu işin raconu bu neyse dostum uzatmaya gerek yok herkesin gecesi güzel olsunn kimseye lafım yok Bu kadar emeği üzüldüm ssdece bu gece ben

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,485
100,049
113
sinema derken anlamadım , her rolü takip etmiyorum öyle 1-2 roll de varımdır sadece .
Kardeş adam 10k kasayla başlıyorsa o konuda 20 kişi olur en az ve herkes para ister herkes hakettiğini düşünür uğraşılmaz yani böyle konularda yok ben neden almadım sen neden vermedin konuya bakmıyoruz adam enişte diye etiket atmış dağıtırsın
Daha onu görüyo eleman seçildi mi seçilmedi mi hiç ona göre kesin var anında yazıyo iban papara trx maili bile doldurmuş aq yani usta burası böyle yapacak bir şey yok böyle konularda makara yapacaksın gelirse gelir gelmezse aq

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Erhan ben sana en zor zamanda yazdım kardeşim kusura bakma ben sana asla yazmam birdaha hemde bana kazanırsam görücen dedin kazandın 3-4 kişi seçtin bana dönmedin bidaha mesaj attım cevap bile vermedin ogunden sonra sana hiç mesaj atmadım bunu sende biliyorsun sana attıgımda senle muhabbetim bile faazla yoktu sadece senden kupon istiyordum kazanınca kendi kendime adam yardımcı oldu atalım diyordum kaç kere gönderdim sen istemedin ama ben gönderdim bu işin raconu bu neyse dostum uzatmaya gerek yok herkesin gecesi güzel olsunn kimseye lafım yok Bu kadar emeği üzüldüm ssdece bu gece ben
Ayip ettim evet para olunca insana yazan yazana oluyor insan bazen unutabiliyor kusura bakma çok muhabbetimiz olmadi ama forumda senin gibi adam sayısı çok azdır yine konuşalım arada bir dalgınlık olmasin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,385
21,851
113
Erhan gönlünü al dostun düzgün adamdır
Forumda çoğu adama katkısı olmuştur

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,173
28,412
113
190 sayfa rollmü olur amk kafayı yemişsiniz umarım herkes ödül almıştır

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
Kardeş adam 10k kasayla başlıyorsa o konuda 20 kişi olur en az ve herkes para ister herkes hakettiğini düşünür uğraşılmaz yani böyle konularda yok ben neden almadım sen neden vermedin konuya bakmıyoruz adam enişte diye etiket atmış dağıtırsın
Daha onu görüyo eleman seçildi mi seçilmedi mi hiç ona göre kesin var anında yazıyo iban papara trx maili bile doldurmuş aq yani usta burası böyle yapacak bir şey yok böyle konularda makara yapacaksın gelirse gelir gelmezse aq
Ya enişte parasında felan değilim yapılan yanlışlara haksızlığa karşı laf ediyorum ben sokayım 3 kuruş alacaz diye eğilip bükülelim mi illa.
bak erhan arkadaşı için ilk sayfadan beri var dedi baktım tek tek kontrol ettim 10.cu sayfaya kadar yok yazmamış sessiz mi kalalım yani.
gelsin bedavadan ödülü alsın gitsin biz enayi oluruz en fazla boş yere.
Losers konusu vardı bir zamanlar kapanmış oranın tayfası birbirini kolluyor öyle düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...