Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,982
38,140
113
Yok niye dağıtsın ki herkese dün 10 kişiye toplam 5k dagitti 500 de ben aldım hatta da parası bitince bir KISI al sana 5k dicek mi herkes üç maymunu oynucak ben dahil kendimi de katıp konuşuyorum insanoğlu nankördür hiçbirimiz haketmiyoruz
Aynen öyle Doğru söylüyorsun Hiçbirimiz hak etmiyoruz İnsanoğlu Kral

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,502
100,079
113
Metine çekiliş borcu varmış borç sayılıyorsa
Ne oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Yüksekte oynar 100-200k paralar basar
Vecnadan tamam dedi yardımcı olayım ona
Attı buna 1k ben 500 at demiştim lavuk aldı parayı gitti geberdim numarası yapıyor bir daha da yazmadı numarasını da yazmıştı da ugrasmadım şerefsiz dolu forumda sen 500k kasalarla oyna gel burada 500 tl için dolandır insanları

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,982
38,140
113
Ne oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Attı buna 1k ben 500 at demiştim lavuk aldı parayı gitti geberdim numarası yapıyor bir daha da yazmadı numarasını da yazmıştı da ugrasmadım şerefsiz dolu forumda sen 500k kasalarla oyna gel burada 500 tl için dolandır insanları
Seni kim kızdırdı enişte

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,100
1,695
113
Enişte neden hep gerginsin

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,404
7,115
113
En çok ben takip ettim listede niye yokum hep aynı kişilere veriyonuz ödülü inanmıyorum inanamıyorum

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,315
25,438
113
Dolandırmaya alışana 500 de aynı 100k da aynı içinde varsa yapar hayat şartları da ona sürüklüyor insanları Bayadır girmiyor vecna banli mi bilmiyorum da yüklü oynuyordu onu biliyorum da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...