- 19,999
- 11,180
- 113
Tam uyuyaydin ya iki kere niye uyuyorsun ferrariYe uyandım bir daha yatacağım
Tam uyuyaydin ya iki kere niye uyuyorsun ferrariYe uyandım bir daha yatacağım
İnandım dost 🙂Değilim kral
Bana açıkla di dedi ben ferdiyim puahahİnandım dost 🙂
Ferrari Ferdi emmi 😁Ferdi meselesi ne dodo
Anthony edwards sakat diye bana da hastalık bulaştı mistik bi olayNoldu hayırdır geçmiş olsun aho
Yok dayı onu eskiden tanır ferdiyi belki en eski dayı tanırBana açıkla di dedi ben ferdiyim puahah
Kan bağı kardeşimAnthony edwards sakat diye bana da hastalık bulaştı mistik bi olay
Çalışınca da bi halt olmuyor merak etmeBittim arkadaşlar bende iş görüşmesine gidemedim kime yazsak olmaz aile yok dağın başında bı evde omuz çatlak kaldık Allah kimseyi muhtaç etmesin bugünler de geçecek elbet yol parası bulup gitsek belki iş sahibi olacaz ama onda bile nasibimiz yok inanın zor yaziom iyi forumlar
30 yaşında adamsın sivil hayatında hiç mi dost biriktirmedin bu zamana kadar ha ben ınanmıyorım böyle bi duruma tamamen sinyal desin deBittim arkadaşlar bende iş görüşmesine gidemedim kime yazsak olmaz aile yok dağın başında bı evde omuz çatlak kaldık Allah kimseyi muhtaç etmesin bugünler de geçecek elbet yol parası bulup gitsek belki iş sahibi olacaz ama onda bile nasibimiz yok inanın zor yaziom iyi forumlar
Doğan görünümlü ferraridirFerrari Ferdi emmi 😁
Yine kurulu düzen vardı bakmaÇalışınca da bi halt olmuyor merak etme
Hayırlısı olsunYine kurulu düzen vardı bakma
Hepsi uyusturicu batağında idi başka şehire geçtim kurtulmak için tedavimi bitridim sinyal değil30 yaşında adamsın sivil hayatında hiç mi dost biriktirmedin bu zamana kadar ha ben ınanmıyorım böyle bi duruma tamamen sinyal desin de
SağolasınHayırlısı olsun
La dümbele dembele var ya o ferdi işte puahaDoğan görünümlü ferraridir
Ons birdaha bulaşman o vatakligaHepsi uyusturicu batağında idi başka şehire geçtim kurtulmak için tedavimi bitridim sinyal değil
Hamdolsun uzağım bayadirOns birdaha bulaşman o vatakliga