Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 955,74 kuruş Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,038
25,041
113
Aşağı inince atıcam kanka ne mesele oldu diğer tel yok la yanımda
Mesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsın

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
4,450
113
Mesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsın
Noescapenin parasini çalmadım adamla wp dan konuşuyoruz gun verdim ödeyeceğim diye sorabilirsiniz ikincisi o dedigin her kimse alakam yok

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,280
1,661
113
Fazla samimiyetim yok seninle ama yanlış yapıldıysa cio dayı hakkını verir

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,653
14,376
113
Vallahi bana ayın 15 inde vericekti sözde param yok Dedi Yeni işe başladım diyor şimdi Vallahi Ben Artık Bişey demiyorum küfürde etsen boş 😂

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
4,081
113
Hahahah iban paylasip alkan sağlam diye yazmıştı gördüm onu kim bilmem ama çok güldüm. Yakaladım lan seni diye hahahahah
( Türkiye'de tek alkan sağlam ben miyim demişti 🤣)

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
4,450
113
@Shellac @Daimon @Başkan
Bu 2 arkadaş surekli olarak hamgi konuda olursam oraya gelip bir tatsızlık çıkarıyorlar konuyu kirletiyorlar aramizda sorunlar oldu aslında sadece tahir ile sorunum oldu ama diğeride onun yaltakcisi bu kişilerin beni alintilamalarini engelleyebilirseniz cok sevinirim ya da bir yaptırım bekliyorum
Kişiler bunlar
@tahir1603 @Devecibey

Baronizm

Batmış Birisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,274
6,933
113
Roll noldu aiqiqi kavgayı bosverin yevmiye çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...