- 16,620
- 4,450
- 113
Kardesim para felwn atma bana canin sagolsun sikinti yok konu kapansın hayırlı gecelerAşağı inince atıcam kanka ne mesele oldu diğer tel yok la yanımda
Kardesim para felwn atma bana canin sagolsun sikinti yok konu kapansın hayırlı gecelerAşağı inince atıcam kanka ne mesele oldu diğer tel yok la yanımda
Bu ne şimdi ? Ya valla inanamıyorum sana ..Kardesim para felwn atma bana canin sagolsun sikinti yok konu kapansın hayırlı geceler
Mesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsınAşağı inince atıcam kanka ne mesele oldu diğer tel yok la yanımda
Ya adam benimle derdi var sana diyecek ki ona para atma diyecek onun icin dedimBu ne şimdi ? Ya valla inanamıyorum sana ..
Noescapenin parasini çalmadım adamla wp dan konuşuyoruz gun verdim ödeyeceğim diye sorabilirsiniz ikincisi o dedigin her kimse alakam yokMesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsın
Fazla samimiyetim yok seninle ama yanlış yapıldıysa cio dayı hakkını verirMesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsın
Vallahi bana ayın 15 inde vericekti sözde param yok Dedi Yeni işe başladım diyor şimdi Vallahi Ben Artık Bişey demiyorum küfürde etsen boş 😂Mesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsın
Bundan şüphem yok birine durduk yere kin guducek halim yok aga bana dolandırıcı diye konu açan buydu kuyruğuna bastığım içinFazla samimiyetim yok seninle ama yanlış yapıldıysa cio dayı hakkını verir
Hahahah iban paylasip alkan sağlam diye yazmıştı gördüm onu kim bilmem ama çok güldüm. Yakaladım lan seni diye hahahahahMesele şu ki beni tanıyorsun bu alkan multi hesabıyla konu açıp tahir beni 50k dolandırdı diyen biri vardı hatırlıyorsun o çocuk kendi ibaniyla kendini ifşa etti bana at falan demicem tabiki @NoEscapE in de parasını çaldı bu çocuk ona para atarsan yanlış yaparsın
Kesin biletini dost. İyi yakalamışsınBundan şüphem yok birine durduk yere kin guducek halim yok aga bana dolandırıcı diye konu açan buydu kuyruğuna bastığım için
Aynı kanka@fearjr1992 iban ayni değil mi Ekli dosyayı görüntüle 976639
Bide haklıymış gibi davranması yok mu beni benden alıyor agaVallahi bana ayın 15 inde vericekti sözde param yok Dedi Yeni işe başladım diyor şimdi Vallahi Ben Artık Bişey demiyorum küfürde etsen boş 😂
Bana dolandırıcı diyen de buydu biliyorsun atmazsın bu saatten sonra biliyorumAynı kanka
Adam haklı olabilirBide haklıymış gibi davranması yok mu beni benden alıyor aga
Bide o alkan bu alkanmı tahirBide haklıymış gibi davranması yok mu beni benden alıyor aga
Nasıl haklı olabilirAdam haklı olabilir
Bu konuyu göreli 2-3 saat oluyor hala aktif olduğuna göre işler yolunda dewamkeee@kalabak22 kardeşim şansına bereket daha iyilerine inşallah 🙏 @joafelix emeğine sağlık kanka.
Aynen öyle aga multisiBide o alkan bu alkanmı tahir