Ayılar çok hızlı koşuyor bir keresinde bizim köyde de görmüştüm yabani bir ayı.Gerçekten ayısı ile meşhur Ilgaz yolundan kastamonuya geçerken tabelalarda sürekli ayı çıkabilir yazar.
Urfa’da da ceylan yazıyor da hiç görülmemiştir muhtemelenGerçekten ayısı ile meşhur Ilgaz yolundan kastamonuya geçerken tabelalarda sürekli ayı çıkabilir yazar.
Teyyonun bayır aşağı inerken reno 12 arabasının airbag açması bile daha inandırıcı geldiKastamonu da askerlik yaptım kırsalda ayı ile gurestim 2 yumrukta ayıyı altıma aldım tam öldürücü darbeyi yaparken 2 tane yavrusu geldi dedim seni ailene bağışlıyorum
Aslında dost böyle konular çok sağlam kafa dağıtıyor adminler kural getirdi ama keşke bir kaç konuya izin verilse böyleAktif olan tek sohbet konusunu mektep bulmuş buda az sonra kapanır
Doğru ayı diyip geçme ben götümü kaldıramıyorum onlar insan biz ayıyız.Ayılar çok hızlı koşuyor bir keresinde bizim köyde de görmüştüm yabani bir ayı.
Öyle bir koşuyor ki çıta gibi mübarek korkudan ölüyordum
Yaklaşık 15 sene önce çok ciddi evlilik planları yaptığımız 5 senelik ilişkimin olduğu bi kızı 3 sene once parkta karımla otururken parkta kocasıyla gördüm fotoğrafımızı çeker misin demişti çekip iyi günler dilemistim bu da böyle bi anımdırÜniversiteden tanıdık bir kız arkadaşı gördüm bugün yolda iyi akşamlar dedi.
Bende bir an şaşırıp igyi oksomlar diye çıktı sesim.
O an rezil durumda hissettim kendimi bu da öyle bir anımdir
Kanka şu forum bir ara sürekli kapanıyordu muhtelemen data saldırıları oldu onuda forumdan yaptılar diye düşünüyorum bu nedenle insanlar kaynaşmasın arka planda grup kurmasın diye önlem almışlar kendilerince.Aslında dost böyle konular çok sağlam kafa dağıtıyor adminler kural getirdi ama keşke bir kaç konuya izin verilse böyle
Genellikle gruplaşma yüzünden benceKanka şu forum bir ara sürekli kapanıyordu muntelemen data saldırıları oldu onuda forumdan yaptılar diye düşünüyorum bu nedenle insanlar kaynaşmasın arka planda grup kurmasın diye önlem almışlar kendilerince.
Uyuyorlardir onlar boşver sabaha bana ban atarlar zaten adımız çıkmış dokuza inmez sekize burda keşke chat falan olsa takilsakAslında dost böyle konular çok sağlam kafa dağıtıyor adminler kural getirdi ama keşke bir kaç konuya izin verilse böyle
Atmazlar rahat ol argo herhangi ref yonlerdirme yokUyuyorlardir onlar boşver sabaha bana ban atarlar zaten adımız çıkmış dokuza inmez sekize burda keşke chat falan olsa takilsak
Ban yemek istiyorsan hemen banlattıralım ayıp ettin kaç gün 3-5-7Uyuyorlardir onlar boşver sabaha bana ban atarlar zaten adımız çıkmış dokuza inmez sekize burda keşke chat falan olsa takilsak
Kanka şu forum bir ara sürekli kapanıyordu muhtelemen data saldırıları oldu onuda forumdan yaptılar diye düşünüyorum bu nedenle insanlar kaynaşmasın arka planda grup kurmasın diye önlem almışlar kendilerince.
Max win alınca site elemanı yazarsan beni tekrar kizdirirsan bende kötü sözler söylesem olabilir 😁Ban yemek istiyorsan hemen banlattıralım ayıp ettin kaç gün 3-5-7
Yok la atıyorlar bu teslo beni şikayet etmişti bir hafta diskoda kalmıştım.Atmazlar rahat ol argo herhangi ref yonlerdirme yok
Geldin bidaha gitmiştin iyi hatırla 2 kere yolladım seni kodese ama bununla alakası yok küfür etmiştin 😆Yok la atıyorlar bu teslo beni şikayet etmişti bir hafta diskoda kalmıştım.
jetbahşs ödüyor mu canoselam herkese nasılsınız ben yine kaybettim konu açayım dedim hayırlı geceler
Geçmiş olsunselam herkese nasılsınız ben yine kaybettim konu açayım dedim hayırlı geceler
Adam çekim yapınca heyecandan klavyeye sert basmış.jetbahşs ödüyor mu cano
Oduyo galibajetbahşs ödüyor mu cano