Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Muhabbeti

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Üniversiteden tanıdık bir kız arkadaşı gördüm bugün yolda iyi akşamlar dedi.
Bende bir an şaşırıp igyi oksomlar diye çıktı sesim.
O an rezil durumda hissettim kendimi bu da öyle bir anımdir
Yaklaşık 15 sene önce çok ciddi evlilik planları yaptığımız 5 senelik ilişkimin olduğu bi kızı 3 sene once parkta karımla otururken parkta kocasıyla gördüm fotoğrafımızı çeker misin demişti çekip iyi günler dilemistim bu da böyle bi anımdır

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,245
20,824
113
Aslında dost böyle konular çok sağlam kafa dağıtıyor adminler kural getirdi ama keşke bir kaç konuya izin verilse böyle
Kanka şu forum bir ara sürekli kapanıyordu muhtelemen data saldırıları oldu onuda forumdan yaptılar diye düşünüyorum bu nedenle insanlar kaynaşmasın arka planda grup kurmasın diye önlem almışlar kendilerince.

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Kanka şu forum bir ara sürekli kapanıyordu muhtelemen data saldırıları oldu onuda forumdan yaptılar diye düşünüyorum bu nedenle insanlar kaynaşmasın arka planda grup kurmasın diye önlem almışlar kendilerince.
Ban yemek istiyorsan hemen banlattıralım ayıp ettin kaç gün 3-5-7
Max win alınca site elemanı yazarsan beni tekrar kizdirirsan bende kötü sözler söylesem olabilir 😁