Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Joequanqa | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,021
9,421
113
Valla bende sorun yok ben. 250 atmıştım knk @NoEscapE 4 k vurmuş @Hyper28 1 k vurmus
Bu 4k 1k geri almak amaçlı atanlar o kişinin neyine guvenip atmışlar. Ben 100 TL alamıyorum kimseden millet ne diyorda alabiliyor bu paraları başkasından acaba. Geçen benden de 250 istedi yok dedim demek herkese yazmış kim atarsa diye. Multi hesabı vardır onun zaten. Başkan şu Multi olayına bı el atması lazım ipten hepsi çok kolay tespit edilir istense. Forum çok güvenilmez tehlikeli bir hal aldı her anlamda

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,453
12,994
113
Bu 4k 1k geri almak amaçlı atanlar o kişinin neyine guvenip atmışlar. Ben 100 TL alamıyorum kimseden millet ne diyorda alabiliyor bu paraları başkasından acaba. Geçen benden de 250 istedi yok dedim demek herkese yazmış kim atarsa diye. Multi hesabı vardır onun zaten. Başkan şu Multi olayına bı el atması lazım ipten hepsi çok kolay tespit edilir istense. Forum çok güvenilmez tehlikeli bir hal aldı her anlamda
Dost superbetin muhabbetine 1 atmış ,4 alırım 1 i geri alırım demiş sen aldinmi superbetini

Roberto Baggio

Gerçek klas asla Eskimez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
142
61
28
Nuribabacummmm diyordu ya o alikemal
Tanımıyorum hocam kim kimdir ben öyle açtım hesap burada lakin bellikii burada birbirlerine parmak atan adamlar Multi açıp gelmeyi adet haline getirmişler parmak atılan adamlarda her gelen üyeye takan üye zannediyor garip bir döngü olmuş burada

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,537
5,776
113
Hiç unutmam bi üye beni güzel çarpmıştı hayvanları sevdiğimi bildiği için kedimi veterinere götürmem lazım diye 3 k yerleştirmişti bana 🤣🤣🤣🤣

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,767
14,571
113
Adam 2019 girişli çoğundan eski burda belkide ilk vukuatı Büyük ihtimal Borçlar üst üste bindi karakteri kaldıramadı karakter meselesi yanan 1 k oldu ben sadece insanları bilgilendirmek amacıyla söylüyorum yemişim 1 ksını

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,537
5,776
113
Tanımıyorum hocam kim kimdir ben öyle açtım hesap burada lakin bellikii burada birbirlerine parmak atan adamlar Multi açıp gelmeyi adet haline getirmişler parmak atılan adamlarda her gelen üyeye takan üye zannediyor garip bir döngü olmuş burada
Multi olayı çok olduğu için haliyle yeni gelen kişilerden şüpheleniyor herkes

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,777
2,595
113
vaybe alikemal neler duycaz

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,450
27,692
113
Çarşamba günü üye olup pazartesi roll takip ediyorsun benim ilk 6 ay işleyişi çözmem zaman almıştı illaki banlanan bi Hesabın var yemin de etsen inanmazlar

JoeQuanqa

Satranç bittiğinde şah ta piyonda aynı kutuda olur
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113
Olay ne gene kim vurgun yaptı ne zaman sıra bize gelicek kardeşim forumda adam bırakmadınız biz kimi dolandırıcaz gider ayak

Roberto Baggio

Gerçek klas asla Eskimez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
142
61
28
Hiç unutmam bi üye beni güzel çarpmıştı hayvanları sevdiğimi bildiği için kedimi veterinere götürmem lazım diye 3 k yerleştirmişti bana 🤣🤣🤣🤣
Birtane Arizona kertenkelem var hocam tedavi masrafları yaklaşık 775 USD tutuyor atarsan çok sevinirim vetenire fotoda atarim :)

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,453
12,994
113
Çarşamba günü üye olup pazartesi roll takip ediyorsun benim ilk 6 ay işleyişi çözmem zaman almıştı illaki banlanan bi Hesabın var yemin de etsen inanmazlar
Ben ilk 2 yıl yemin ederim rol bölümü olduğunu bilmiyordum sadece deneme bonusu için giriyordum aktif promo filan bilmiyordum

baba7378

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,720
2,026
113
Adam 2019 girişli çoğundan eski burda belkide ilk vukuatı Büyük ihtimal Borçlar üst üste bindi karakteri kaldıramadı karakter meselesi yanan 1 k oldu ben sadece insanları bilgilendirmek amacıyla söylüyorum yemişim 1 ksını
alıştık biz olanlara ...
göğüs gerdik zorluklara...
işte hayat işte cefa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...