- 26,462
- 27,708
- 113
Sevgiler canimDikkat ediyorum ve çok beğeniyorum kendisini. Karakter olarak
Sevgiler canimDikkat ediyorum ve çok beğeniyorum kendisini. Karakter olarak
Dedi ve yandı sigaraSen alacağını almışsın bu alemden yigidim Sana nasıl dolandırılmayacagina dair bi makale armagan etmek isterim
Bu 4k 1k geri almak amaçlı atanlar o kişinin neyine guvenip atmışlar. Ben 100 TL alamıyorum kimseden millet ne diyorda alabiliyor bu paraları başkasından acaba. Geçen benden de 250 istedi yok dedim demek herkese yazmış kim atarsa diye. Multi hesabı vardır onun zaten. Başkan şu Multi olayına bı el atması lazım ipten hepsi çok kolay tespit edilir istense. Forum çok güvenilmez tehlikeli bir hal aldı her anlamda
@burdurlu1515 ferdi gibi ağlıyorum duygulandım öbürü iyi olur abi vallaSen alacağını almışsın bu alemden yigidim Sana nasıl dolandırılmayacagina dair bi makale armagan etmek isterim
Dost superbetin muhabbetine 1 atmış ,4 alırım 1 i geri alırım demiş sen aldinmi superbetiniBu 4k 1k geri almak amaçlı atanlar o kişinin neyine guvenip atmışlar. Ben 100 TL alamıyorum kimseden millet ne diyorda alabiliyor bu paraları başkasından acaba. Geçen benden de 250 istedi yok dedim demek herkese yazmış kim atarsa diye. Multi hesabı vardır onun zaten. Başkan şu Multi olayına bı el atması lazım ipten hepsi çok kolay tespit edilir istense. Forum çok güvenilmez tehlikeli bir hal aldı her anlamda
Tanımıyorum hocam kim kimdir ben öyle açtım hesap burada lakin bellikii burada birbirlerine parmak atan adamlar Multi açıp gelmeyi adet haline getirmişler parmak atılan adamlarda her gelen üyeye takan üye zannediyor garip bir döngü olmuş buradaNuribabacummmm diyordu ya o alikemal
Adam 2019 girişli çoğundan eski burda belkide ilk vukuatı Büyük ihtimal Borçlar üst üste bindi karakteri kaldıramadı karakter meselesi yanan 1 k oldu ben sadece insanları bilgilendirmek amacıyla söylüyorum yemişim 1 ksınıBu 4k 1k geri almak amaçlı atanlar o kişinin neyine guvenip atmışlar. Ben 100 TL alamıyorum kimseden millet ne diyorda alabiliyor bu paraları başkasından acaba. Geçen benden de 250 istedi yok dedim demek herkese yazmış kim atarsa diye. Multi hesabı vardır onun zaten. Başkan şu Multi olayına bı el atması lazım ipten hepsi çok kolay tespit edilir istense. Forum çok güvenilmez tehlikeli bir hal aldı her anlamda
Multi olayı çok olduğu için haliyle yeni gelen kişilerden şüpheleniyor herkesTanımıyorum hocam kim kimdir ben öyle açtım hesap burada lakin bellikii burada birbirlerine parmak atan adamlar Multi açıp gelmeyi adet haline getirmişler parmak atılan adamlarda her gelen üyeye takan üye zannediyor garip bir döngü olmuş burada
vaybe alikemal neler duycazTanımıyorum hocam kim kimdir ben öyle açtım hesap burada lakin bellikii burada birbirlerine parmak atan adamlar Multi açıp gelmeyi adet haline getirmişler parmak atılan adamlarda her gelen üyeye takan üye zannediyor garip bir döngü olmuş burada
Çarşamba günü üye olup pazartesi roll takip ediyorsun benim ilk 6 ay işleyişi çözmem zaman almıştı illaki banlanan bi Hesabın var yemin de etsen inanmazlarTanımıyorum hocam kim kimdir ben öyle açtım hesap burada lakin bellikii burada birbirlerine parmak atan adamlar Multi açıp gelmeyi adet haline getirmişler parmak atılan adamlarda her gelen üyeye takan üye zannediyor garip bir döngü olmuş burada
Kanka 5 atsana bana sana 2 güne 7k garantiiiiiğğOlay ne gene kim vurgun yaptı ne zaman sıra bize gelicek kardeşim forumda adam bırakmadınız biz kimi dolandırıcaz gider ayak
Birtane Arizona kertenkelem var hocam tedavi masrafları yaklaşık 775 USD tutuyor atarsan çok sevinirim vetenire fotoda atarimHiç unutmam bi üye beni güzel çarpmıştı hayvanları sevdiğimi bildiği için kedimi veterinere götürmem lazım diye 3 k yerleştirmişti bana 🤣🤣🤣🤣
Wasili çarp sende 🤣 adam saatli bombaOlay ne gene kim vurgun yaptı ne zaman sıra bize gelicek kardeşim forumda adam bırakmadınız biz kimi dolandırıcaz gider ayak
Ben varım ya dolandırıcı neyine yetmiyorumOlay ne gene kim vurgun yaptı ne zaman sıra bize gelicek kardeşim forumda adam bırakmadınız biz kimi dolandırıcaz gider ayak
Ben ilk 2 yıl yemin ederim rol bölümü olduğunu bilmiyordum sadece deneme bonusu için giriyordum aktif promo filan bilmiyordumÇarşamba günü üye olup pazartesi roll takip ediyorsun benim ilk 6 ay işleyişi çözmem zaman almıştı illaki banlanan bi Hesabın var yemin de etsen inanmazlar
Wasilin cebinde akrep var akrepsiz dolaştığını gören varmıWasili çarp sende 🤣 adam saatli bomba
Boşver ölsünBirtane Arizona kertenkelem var hocam tedavi masrafları yaklaşık 775 USD tutuyor atarsan çok sevinirim vetenire fotoda atarim![]()
alıştık biz olanlara ...Adam 2019 girişli çoğundan eski burda belkide ilk vukuatı Büyük ihtimal Borçlar üst üste bindi karakteri kaldıramadı karakter meselesi yanan 1 k oldu ben sadece insanları bilgilendirmek amacıyla söylüyorum yemişim 1 ksını