Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korkmak Hk.

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,160
3,167
113
Korkudan değil vücudun adrenalin salgılamasından kaynaklı kalp atış hızın artıyor. Kişiden kişiye değişir. Bazen gülme bile tutar insanı kavga halinde. Nefesini delgeli bir şekilde tut, karşındaki insanı iyice süz ve nasıl hızlı kaçacağının yollarını aramaya başla
Valla bende kaçma gibi bir şey yok isterse en iyi boksör gelsin dayağımı yerim giderim yoksa o gece uyuyamam

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,974
2,349
113
Valla bende kaçma gibi bir şey yok isterse en iyi boksör gelsin dayağımı yerim giderim yoksa o gece uyuyamam
Evlenip çoluk çocuğa karışınca işler öyle olmuyor. Sen istediğin kadar bileğine güven karşındaki adamın boş mu dolu mu olduğunu bilemezsin

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,939
3,010
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Beni dövemessin iyi güreşirim

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,937
1,137
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Korkusu olmayan insan yok ki korku bu duygu cesaret korkaklarin korktuğunu gizlemek için uydurulan bir sözdür

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,445
515
113
Tokatlanman lazım galiba belki korkunu yenersin

ositerio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,349
1,048
113
Hiç unutmam evimizin önünde kavga vardı baya büyük adamlar ciddi. Benim okula gittigim durağın önünde kaçışıyolardi. Ondan sonra sabah o durağa indim o anı hatırladım ve otobüse binmek için aşağıdaki durağa gittim çok tirsarim.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,937
1,137
113
Hiç unutmam evimizin önünde kavga vardı baya büyük adamlar ciddi. Benim okula gittigim durağın önünde kaçışıyolardi. Ondan sonra sabah o durağa indim o anı hatırladım ve otobüse binmek için aşağıdaki durağa gittim çok tirsarim.
Adamlar kosuyo diyemi trawma oldu sizde lan benim önüme kesik kafa kafa insan kafası edinekapida 50 metre ya var ya yok tü aramda bir hafta uyuyamadım çok kotu etkilenmistim

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,871
27,124
113
Daha önce Kavgada hiç dayak yemediyswn ondan olabilir. Birinin bi seferlik seni eşek sudan gelinceye kadar dövmesi lazım. Ama eşek sudan baha geç gelmeli

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,115
2,559
113
halk dilinde g*t korkusu diyorlar :D

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,028
37,548
113
Soner abi de alınmış adamı bişey karıştığı yok melek gibi yemin ediyorum muhabbetin vardır nasıl adam on numara kimseyi ezmez Güler yüz gösterir semtte tanıdık tanımadık herkese adamı ne aliyonuz
Allah Allah Soner abiyi de mi almışlar Ulan adamın alakası yok

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,596
1,659
113
İsmail abi aynı durumu yaşıyoruz