- 565
- 308
- 63
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Dimi reis valla var bnde lustral kullanıyorum 150 mgAnksiyete panik atak
İnsanın geninde var kanka. Kontrol edebilmeyle alakalı birazdaArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Gecmis olsun dostumDimi reis valla var bnde lustral kullanıyorum 150 mg
Ben de hiç olmuyor nedenseArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Valla hergün bilek barfix herşeyi çalışıyorum korkum yok ama bazem böyle korku oluyor anlamıyorumİnsanın geninde var kanka. Kontrol edebilmeyle alakalı birazda
Soguk kanlısındır belkideBen de hiç olmuyor nedense
Bilmiyorum zaten Ellerimi kim tutsa buz gibi diyor ellerin güneşte bile manitalar öyle diyorSoguk kanlısındır belkide
Bela üzerine geliyorsa bir adım geri çekil, baktın halen üzerine geliyor bir adım daha çekil. Çekilecek yerin kalmadığında beladan daha bela olBen de hiç olmuyor nedense
Gir çık yapsa düzelirBen de hiç olmuyor nedense
Alakası yok kişiye bağlıGir çık yapsa düzelir
Aynen dost yeterki internet paketimiz bitmesinGözlerimin gördüğü hiç birşeyden korkmam !
Gencken kaybedecek hiçbirseyin olmadımı kavgalarda sıfır korku vardı Evlenip coluk cocuga karışınca insan gereksiz kavgadan beladan korkuyor cekiniyor normalArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Pp şeymi sihirli annemde dudunun taciyi köpek yaptigi kazanAynen dost yeterki internet paketimiz bitmesin
Korkudan değil vücudun adrenalin salgılamasından kaynaklı kalp atış hızın artıyor. Kişiden kişiye değişir. Bazen gülme bile tutar insanı kavga halinde. Nefesini delgeli bir şekilde tut, karşındaki insanı iyice süz ve nasıl hızlı kaçacağının yollarını aramaya başlaArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu