- 17,879
- 3,279
- 113
2-3 sayfa mesaj olunca millet hemen birbirine sarıyor az sakin
öyle valla bildirdim zaten gerekeni yaparlar umarımKanka münakaşa etme işte kimseyle yönetime bildir yap açıkla durumu kafan ağrımaz canın sıkılmaz Yönetim tertemiz gerekeni yapar bende böyleydim şimdi umursamıyorum boşuna sinir stres zaman kaybı
iyi geliyormu bare bendede var panik atak birden böyle garip bi his geliyor ellerim ayaklarım boşalıyor. bide dün kötü bi teşhis kondu hastalık.artk her dk korku kaygı var şuan korkudan yatamıyorm biliyormusun yatınca ölecekmişim gibiyimDimi reis valla var bnde lustral kullanıyorum 150 mg
Ağa çok normal korku değilde panik oluyorsundur bence aynısı bendede oluyor kavgada her zaman ilk yumruğu atmaya bakın seri şekilde ilk yumruğu atıpta dayak yiyosanızda haketmişsinizdir 😅Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
En iyisi tövbe edip namaza başlamakta camiye girsek cemaat diycek ulan bu nerdennciti camide ne işi varAllah Allah Soner abiyi de mi almışlar Ulan adamın alakası yok
Estafurullah agabeyBir insan her alanda uzman olamaz ya
kavga etmeyi önermiyorum ama olası bir durumda korkmak yerine söyleyeceklerimi hatırlaArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Bak senkavga etmeyi önermiyorum ama olası bir durumda korkmak yerine söyleyeceklerimi hatırla
ilk yumruğu sen at
yanında emanet varsa çıkarma
dayak yiyeceğine eminsen uzak dur
küfür etme
bu söylediklerime kulak asmazsan ya dayak yersin yada katil olur içeri girersin
en kötü ihtimalle de kan kaybından ölürsün
başka bir ihtimal yok 3 ihtimalli tıpkı taraf bahsi gibi
Profil resminden belli zaten 😁 inşallah tez zamanda çıkması dileklerimleBen de hiç olmuyor nedense
Yumruk işi uzatır ya sakince konuşuyormuş gibi dibine girip kafayı vurup işi bitireceksin kendine gelene kadar olay çoktan bitmiş herkes evine gitmiş olur. Bir kere başıma geldi pavyondan çıktım kafası güzel lavuk kaldırımda oturuyordu o.c o.c gel bakıyım dedi neyse dedim kafası güzel alttan al baktım ayağa kalktı üstüme yürüyor sakin ol kardeş dedim bir kafa bebe 20 dakika yerinden kalkamadı temiz iş yumruk falan yorucu şeyler 🤣kavga etmeyi önermiyorum ama olası bir durumda korkmak yerine söyleyeceklerimi hatırla
ilk yumruğu sen at
küfür etme
İlk yumrugu sen at karşındaki bir eskiv yaparsa yumruğun boşa gider ondan sonrası kişinin insafına kalmiskavga etmeyi önermiyorum ama olası bir durumda korkmak yerine söyleyeceklerimi hatırla
ilk yumruğu sen at
küfür etme
Korkusuz korkakArkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Kan görseniz bayilirsiniz bırakin bu işleri dedi otobüsteki yaşlı teyzeAğa çok normal korku değilde panik oluyorsundur bence aynısı bendede oluyor kavgada her zaman ilk yumruğu atmaya bakın seri şekilde ilk yumruğu atıpta dayak yiyosanızda haketmişsinizdir 😅