Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korkmak Hk.

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,879
3,279
113
2-3 sayfa mesaj olunca millet hemen birbirine sarıyor az sakin

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Kanka münakaşa etme işte kimseyle yönetime bildir yap açıkla durumu kafan ağrımaz canın sıkılmaz Yönetim tertemiz gerekeni yapar bende böyleydim şimdi umursamıyorum boşuna sinir stres zaman kaybı
öyle valla bildirdim zaten gerekeni yaparlar umarım

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
605
492
63
Dimi reis valla var bnde lustral kullanıyorum 150 mg
iyi geliyormu bare bendede var panik atak birden böyle garip bi his geliyor ellerim ayaklarım boşalıyor. bide dün kötü bi teşhis kondu hastalık.artk her dk korku kaygı var şuan korkudan yatamıyorm biliyormusun yatınca ölecekmişim gibiyim

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,542
2,210
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Ağa çok normal korku değilde panik oluyorsundur bence aynısı bendede oluyor kavgada her zaman ilk yumruğu atmaya bakın seri şekilde ilk yumruğu atıpta dayak yiyosanızda haketmişsinizdir 😅

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,956
28,135
113
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
kavga etmeyi önermiyorum ama olası bir durumda korkmak yerine söyleyeceklerimi hatırla
ilk yumruğu sen at
yanında emanet varsa çıkarma
dayak yiyeceğine eminsen uzak dur
küfür etme
bu söylediklerime kulak asmazsan ya dayak yersin yada katil olur içeri girersin
en kötü ihtimalle de kan kaybından ölürsün
başka bir ihtimal yok 3 ihtimalli tıpkı taraf bahsi gibi

Arsenal

North London
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,925
1,442
113
korku doğal bir duygudur kardeşim utanmadan yazman bile korkmadığını gösterir aslında o korku anı emin ol %99 herkeste oluyor aslında bir nefes alıp durumu kafanda tartsan korku değil yüksek adrenalin olduğunu anlarsın nefes nefese kalırsın hiçbir şey yapmasan sadece bağırsan bile normaldir hayatta kalma içgüdüsüdür

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
5,257
113
Korku bize atalarımızdan, ilk insanlardan kalma başrolde beyinin olduğu bir savunma mekanizması, insanoğlu ilk deneyimlerine binaen bunu kanıksadı ve iyice içine yerlesti. Hayatta kalma dürtüsü buna sebep oluyor ve bilinçsizce oluşuyor. İlaç kullanmanı tavsiye etmem, yan etkileri şifasından fazla. Biraz felsefe, stoacı olabilir, Carl Jung olabilir, bunlara odaklan bir süre, bir şeyin kalmayacak.

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,183
1,603
113
kavga etmeyi önermiyorum ama olası bir durumda korkmak yerine söyleyeceklerimi hatırla
ilk yumruğu sen at
küfür etme
Bak sen

akmz

Wtf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
270
124
43
Biraz psikolojik temelde özgüven eksikliği .. sporla ilgilen o duyguyu bastırır kontrol etmeni sağlar , boksa falan ilgi sar Spor hobi amaçlı gerçekten faydalı .

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
ilk yumruğu sen at
küfür etme
Yumruk işi uzatır ya sakince konuşuyormuş gibi dibine girip kafayı vurup işi bitireceksin kendine gelene kadar olay çoktan bitmiş herkes evine gitmiş olur. Bir kere başıma geldi pavyondan çıktım kafası güzel lavuk kaldırımda oturuyordu o.c o.c gel bakıyım dedi neyse dedim kafası güzel alttan al baktım ayağa kalktı üstüme yürüyor sakin ol kardeş dedim bir kafa bebe 20 dakika yerinden kalkamadı temiz iş yumruk falan yorucu şeyler 🤣

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
ilk yumruğu sen at
küfür etme
İlk yumrugu sen at karşındaki bir eskiv yaparsa yumruğun boşa gider ondan sonrası kişinin insafına kalmis

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Korkusuz korkak

javox12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
317
148
43
Gardaş kavga delikanlı işi değil erkek adam böyle şeylerle uğraşmaz ama karşındakı kısı baktın zorluyor sakat bırak

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Ağa çok normal korku değilde panik oluyorsundur bence aynısı bendede oluyor kavgada her zaman ilk yumruğu atmaya bakın seri şekilde ilk yumruğu atıpta dayak yiyosanızda haketmişsinizdir 😅
Kan görseniz bayilirsiniz bırakin bu işleri dedi otobüsteki yaşlı teyze