- 42,536
- 33,948
- 113
Tebrik. @LordVoldemort
Hala sonuç vermedi ama promosyonlarda geçerli diyor dost kazanması gerek@LordVoldemort
Erken sonuçlandırma devreye girdimi peki?
Tbrkler la etiket etiketHala sonuç vermedi ama promosyonlarda geçerli diyor dost kazanması gerek
Tebrikler , bol şanslarHala sonuç vermedi ama promosyonlarda geçerli diyor dost kazanması gerek
Yetkililer uyuyor belliSonuçlandırır herhalde uyuyakalmış adminEkli dosyayı görüntüle 988679
Burda birilerine adamlık öğretecek biri varsa sen son kişi bile değilsinCanım böyle dedikçe bana keyif veriyorsunuz insan bir tebrik eder yav adam olun az
Çağır çağır fba CIA yi de çağır
Baksınlar küfürle giriş yaptığın ana da baksınlar
Kaybol lan kelaynak
@Shellac @Daimon @Başkan bunlar devamlı beni tahrik ediyor sonra beni banlıyorsunuz. Artık her beni tahrik ettiklerinde sizi etiketleyeceğim kusura bakmayın bu arkadaşlara bir uyarı geçmenizi rica ediyorumŞeref yoksununa bak bir de adminleri etiketliyor.
Küfürle nispet yaparak konuya giren kendisi. İnsan tebrik eder yazmış. Sen insan mısın da tebrik edecek millet. Teşekkür etmeyi, beğenmeyi bilmez. İnsanlıktan bahseder
Awk herkes yazıyor ama kimse ulu orta domal yazmiyor ayrıca sürekli insanlarla münakaşa yaşayıp sürekli ban yiyende sensin kendine bı dönüp bakacagina hala millete salliyorsun.ban yemek aliskanlik olmuş bidr milleti banlatmaya calisivak kadar aciz birisin sen yazık sana
Biraderim ben kimsenin şahsına bir şey demiyorum bu bir. İkincisi kimseyi banlatmak değil amacım beni tahrik etmemeniz için adminlerden destek istemek. @Shellac @Daimon @BaşkanAwk herkes yazıyor ama kimse ulu orta domal yazmiyor ayrıca sürekli insanlarla münakaşa yaşayıp sürekli ban yiyende sensin kendine bı dönüp bakacagina hala millete salliyorsun.ban yemek aliskanlik olmuş bidr milleti banlatmaya calisivak kadar aciz birisin sen yazık sana