- 71,447
- 37,727
- 113
Bu gelirse Ezel ile Sen bana IBAN at ondan sonra şu tombik'i yatırayım onunla uğraşayımGol temiz devam
Bu gelirse Ezel ile Sen bana IBAN at ondan sonra şu tombik'i yatırayım onunla uğraşayımGol temiz devam
Hele gelsin de kolay orasıBu gelirse Ezel ile Sen bana IBAN at ondan sonra şu tombik'i yatırayım onunla uğraşayım
Yardır muroo 5dk sı kaldı final golünün😀Gelirse rol Biter son adım
Ekli dosyayı görüntüle 961930
Ulan hakan para seni çekiyor mu ne yapıyor bakıyorum çok kovalıyorsun Ulan diyorum rol açtığım zaman diyorum Hakan'ı seçmeyeceğim deli gibi takip ediyorsun seçmemek elde değil ki😀😀😀 Aynı ben aynı ben en sevdiğim en sevdiğimEv hâlâ basıyor
bende takip ettim muroBu gelirse Ezel ile Sen bana IBAN at ondan sonra şu tombik'i yatırayım onunla uğraşayım
Yok ikisi baştan beri varbende takip ettim muro
Abi kanım sıcak napim 😂😂Ulan hakan para seni çekiyor mu ne yapıyor bakıyorum çok kovalıyorsun Ulan diyorum rol açtığım zaman diyorum Hakan'ı seçmeyeceğim deli gibi takip ediyorsun seçmemek elde değil ki😀😀😀 Aynı ben aynı ben en sevdiğim en sevdiğim
kustumYok ikisi baştan beri var
Senin hızlı akıyor akan kan durmazmışso
Abi kanım sıcak napim 😂😂
Vallahi istediğiniz kadar küsün ben doğruyu söyleyeyim dekustum
muro seni sevmez baştan da olsan sana vermezbende takip ettim muro
Bende puhahakustum
muhabbetim var ama hic para konusuna girmedikmuro seni sevmez baştan da olsan sana vermez![]()
Yok vallahi baştan beri takip etseydi her türlü Ama bu iki arkadaş takip etti zaten bir kişi 500 ödül verecektim 2 kişiye böleceğim sabahtan beri bir sitede 2.000 lira çekim bekliyor hiç kimse yardımcı olmadı Bunu da rol kovalayarak hak ettimmuro seni sevmez baştan da olsan sana vermez![]()
Çekim yapmak istiyorsan 3. Golü attirYok vallahi baştan beri takip etseydi her türlü Ama bu iki arkadaş takip etti zaten bir kişi 500 ödül verecektim 2 kişiye böleceğim sabahtan beri bir sitede 2.000 lira çekim bekliyor hiç kimse yardımcı olmadı Bunu da rol kovalayarak hak ettim
tamam onu hallet geri dön bize ondan sonra himmet bi parmak atmak lazımYok vallahi baştan beri takip etseydi her türlü Ama bu iki arkadaş takip etti zaten bir kişi 500 ödül verecektim 2 kişiye böleceğim sabahtan beri bir sitede 2.000 lira çekim bekliyor hiç kimse yardımcı olmadı Bunu da rol kovalayarak hak ettim
Geçen 2 paket sigara ısmarladım himmetimetamam onu hallet geri dön bize ondan sonra himmet bi parmak atmak lazım![]()