Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling @Orhanhisar70 / Kasa 1000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,682
11,518
113
Birgün eve gittim geri geldim uyudum kavga ettim ama yatınca elime birşey gecmedi

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,129
680
113
Kardeşim ben sıfırdan başladığı rolde buradan mı başlıyor dedim. Sen benden önce takip edip etmediğini ben bilemem. Adam beni seçmiş. Seçildim diye suçlu benmiyim?
Sen suçlusun demedim çarpıtma lütfen.Adama diyorsun ya bana söyledin mertçe delikanlıca çık söyle diye bende senden o zaman bunu beklerdim ben bunu haketmedim benden önce takip eden emek verenler var onlara var diyebilirdin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,450
9,639
113
Seni kastederek dedim sende adam gibi desene laf vurdum aldim sus payımı kenara cekildim diye
Böyle delikanli gibi yüzüme soyliceksin. Lafı dansöz gibi kivirmayacsksin bu birincisi. Adam benim babamın oglu değil. Senin gibi yaglayarak başlayarak rol takip etmem. Lafımida kralın oglu gelse cekinmeden söylerim. Çünkü ben kimseyi yalamam. Alttan alttan konuşmam. Adama mesaji yazdim adamda açıklamasını yapti. Şimdi uza benimle muhattap olma

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,107
11,940
113
Böyle delikanli gibi yüzüme soyliceksin. Lafı dansöz gibi kivirmayacsksin bu birincisi. Adam benim babamın oglu değil. Senin gibi yaglayarak başlayarak rol takip etmem. Lafımida kralın oglu gelse cekinmeden söylerim. Çünkü ben kimseyi yalamam. Alttan alttan konuşmam. Adama mesaji yazdim adamda açıklamasını yapti. Şimdi uza benimle muhattap olma
Sen kimsin kardesim hadi git yat uyu birde artistlik yapiyor

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,450
9,639
113
Sen suçlusun demedim çarpıtma lütfen.Adama diyorsun ya bana söyledin mertçe delikanlıca çık söyle diye bende senden o zaman bunu beklerdim ben bunu haketmedim benden önce takip eden emek verenler var onlara var diyebilirdin
Açıkça söylediğim icin teşekkür ederim. Diğer konuda benden önce takip edip etmediğini ben bilemem yine diyorum adam seçmiş bende tutup sayfa sayfa su adam benden önce gelmiş sonra gitmis diye inceleyemem. Çünkü etkinlik sahibine degilim listeci degilim. Eğer etkinlik sahibi yada listeci olsaydım senin dediğini yapardım. Neyse geçen güzel olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...