- 29,839
- 3,686
- 113
144
Olsun dost
Zaten konu başlığı 3 kişi 500 du reisim sen 300 E cekdin5 adım kazanırsam 3 kişi 500
Kardeş bu adamın yazdıklarına cevap veriyosun benimkilerine neden cevap vermiyosun merak ettimKardeşim uzatma. Senin bana 1 iyiligin dokunduysa benim sana 2 iyiliğim dokundu. Tek dm den hesap mi tutalım. Benide bilen biliyor senide bilen biliyor. Sıkıntın varsa etkinlik sahibine yaz. Birdahada benimle mihayyap olma benim uzerimden mesaj yazma. Haydi selametle
Kardeşim adam dalga geçiyo resmen hala anlamadınız mı sabaha kadar bitmez bu rollZaten konu başlığı 3 kişi 500 du reisim sen 300 E cekdin
250 degilmiydiZaten konu başlığı 3 kişi 500 du reisim sen 300 E cekdin
Muroo telefonumun ekranı çatladı yakışıklı görünceBak bu benım ne kadar yakışıklıyım değil mi Ekli dosyayı görüntüle 923103
Gülücük atıyon kardeşim yakışıklı değil miyim 😄Kardeşim adam dalga geçiyo resmen hala anlamadınız mı sabaha kadar bitmez bu roll
Ama emin ol Gerçekten beni görsen o telefonu ekranı çatlar beni gören yüz metre yolunu değiştiriyor 😄😄Muroo telefonumun ekranı çatladı yakışıklı görünce
Adam beni seçmiş lafı bana vurarak yok laf söyledinde adam seni o yuzden seçti v.s konulara giriyor. Etkinlik sahibi burada. Adama ne bir mesaj yazdım ne beni sec dedim nede bir muhabbetim var. Seçilmedi diye buradaki insanlara laf vurmaya hakki yok. Varsa sıkıntısı beni niye seçmedin de onunla çöz sorununu degil mi. Ona laf atarak buna laf atarak olmaz. İyiliğim dokundu diyor 5 Aylık dm kutusu duruyor kime ne iyiliğim dokunmuş hepsi var.Onunda sana iyiliği dokunmusdur belki oda snele şuan aynı duyguyu hissediyordur birbirinizi anlamanız gerek böyle konularda herkes herkesin ekmeğine ortak olmusdur burda buna hürmeten saygı ve sevgi bana göre daha mantıklı giden para yada takip yada sıra olsun gereksiz giden para herzaman fazlasıyla geri gelir ama sohbetler mhabbetler arkadasliklar geri gelmez 👑
Cidden mi abiBak bu benım ne kadar yakışıklıyım değil mi Ekli dosyayı görüntüle 923103