Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling @Orhanhisar70 / Kasa 1000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,110
655
113
Kardeşim uzatma. Senin bana 1 iyiligin dokunduysa benim sana 2 iyiliğim dokundu. Tek dm den hesap mi tutalım. Benide bilen biliyor senide bilen biliyor. Sıkıntın varsa etkinlik sahibine yaz. Birdahada benimle mihayyap olma benim uzerimden mesaj yazma. Haydi selametle
Kardeş bu adamın yazdıklarına cevap veriyosun benimkilerine neden cevap vermiyosun merak ettim

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,447
9,639
113
Onunda sana iyiliği dokunmusdur belki oda snele şuan aynı duyguyu hissediyordur birbirinizi anlamanız gerek böyle konularda herkes herkesin ekmeğine ortak olmusdur burda buna hürmeten saygı ve sevgi bana göre daha mantıklı giden para yada takip yada sıra olsun gereksiz giden para herzaman fazlasıyla geri gelir ama sohbetler mhabbetler arkadasliklar geri gelmez 👑
Adam beni seçmiş lafı bana vurarak yok laf söyledinde adam seni o yuzden seçti v.s konulara giriyor. Etkinlik sahibi burada. Adama ne bir mesaj yazdım ne beni sec dedim nede bir muhabbetim var. Seçilmedi diye buradaki insanlara laf vurmaya hakki yok. Varsa sıkıntısı beni niye seçmedin de onunla çöz sorununu degil mi. Ona laf atarak buna laf atarak olmaz. İyiliğim dokundu diyor 5 Aylık dm kutusu duruyor kime ne iyiliğim dokunmuş hepsi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...