Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Petrol Ofisi

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,338
4,148
113
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Senin tedavin yok oğlum 😂

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,338
4,148
113
La kardeş agzimi bozmiyim bozmiyim diyorumda yani illa insanı zorluyorsun yahu.olum burası kumar forumu arada farklı renkli ahenkli konularda açılabilir tabikide awk yerinde her gördüğün iş ilanı için gelip burda konu acmanda esseginkine su kacirmak değil hortum bağlamak oldu artık yettin la bi şekilde seni banlasalarda kurtulsak forumdamyada ailen senin elinden alsın su tlfnu
😂😂😂 Ne güldüm bee

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
538
153
43
Arkadaşlar yarın nasip olursa market görevlisi olarak petrol ofisine basliycam maaşı 45 binmiş icra kesimtimle yine 33-34 alırım telefonla görüştük sanırım acil elemana ihtiyaçlari varmış kimliğimi attım girişimi yaptılar hemen artık hastalığımı yenmem lazım çalışmam lazm
Cnc operatörüyüm 100k maaş var

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
544
113
İlk günden patlat kasayi 10 kişiye 1 er k dağıtım gelirmi kırıkk