- 7,327
- 4,440
- 113
Yakın olsaydık evini basardım zorla işe götürürdüm onu işte çimento tasıttırırdım ona şanslıki uzagız 😁Uğraşma boşuna o çalışmaz. Geçmişteki iş ile açtığı konuları görmedin sanırım
Yakın olsaydık evini basardım zorla işe götürürdüm onu işte çimento tasıttırırdım ona şanslıki uzagız 😁Uğraşma boşuna o çalışmaz. Geçmişteki iş ile açtığı konuları görmedin sanırım
Ne işi knkbuBana kalacak yer veriyorlar, bide bizim işlerimiz hafif, günümüz şartlarında malesef maaşlar düşük, Şirket asgari ücret den fazlasını vermiyor, gitmek isteyen gitsin diyor 4 senedir aynı şirketdeyim
Uğraştığınla kalırsın. Bu eleman sıkıntılıYakın olsaydık evini basardım zorla işe götürürdüm onu işte çimento tasıttırırdım ona şanslıki uzagız 😁
Hastalığına saygımız var ama tekerlekli sandalyedeki adama göre bile iş var bulunur oda cabalamalı kendisi için olmasa bile çoluk çocuğu için ugrassın yazıkUğraştığınla kalırsın. Bu eleman sıkıntılı
Haksızsın uğraşma şununla değmez. Git duvara dağa taşa laf anlat daha iyi@bolder gülme aga haksızmıyım
@clovers1995 nerdesin gel lan burayaHaksızsın uğraşma şununla değmez. Git duvara dağa taşa laf anlat daha iyi
Sende sıkıntılısın 😀
Buyur knka
Ne yaptın başladın mı işeBuyur knka
Yok knka aradm sabah Etimesgut Sincan ikamet şartı varmışNe yaptın başladım mı işe
Hayırlısı boş durma ama en yakın zamanda iş bul çalışYok knka aradm sabah Etimesgut Sincan ikamet şartı varmış
Bakıyorum knka iskurdanHayırlısı boş durma ama en yakın zamanda iş bul çalış
Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
[/QUOTE
Numarası varmı
Birinden borç al.Arkadaşlar bitane iş varda haftalardır takip ediyorum eleman bulamadılar havacılık müzesinde kaba inşaat temizliği sabah 8 akşam 6 maaş 50 binlira dusunceniz nedir daha önce yapan varmi
İnşaat projeleri yapıyor bizim firma 1+1 ve 2+1 daireler yapılıyor, çoğunlukla yabancılara satılıyor Alanya turizm bölgesi, ruslar çoğunluk, ama satışlar biraz azaldı, daireler ortalama 25_30 milyonNe işi knkbu