- 19,308
- 10,599
- 113
Maşallah Tahir bey çok comertsinizSenin yerini ben belirledim belli ettin kendini her zamanım sana
Maşallah Tahir bey çok comertsinizSenin yerini ben belirledim belli ettin kendini her zamanım sana
Ben kaçırdım bisi mi oldu dostuz biz konuya da gelmeye rıza mi alicazNeyse dost konuda şimdi ironi yapıyoruz, biri gerçek sanır, gelip dilenci der sonra ortalık 56 olur. Ben kaçtım. Bol sanslar. İyi forumlar cümleten.
Yok seni engellemem ben niye öyle bir şey yapiymÖmer beni engellemişin yazıklar olsun bulamadım seni usta
O çocuk adamım diyen adamdan daha da adam konu maddi değil vallaMaşallah Tahir bey çok comertsiniz
O çocuk adamım diyen adamdan daha da adam konu maddi değil vallaMaşallah Tahir bey çok comertsiniz
Bol şanslar tahirim ne derece özelOlursa 1 kişiye özelden bir kişiye konudan ulaşabilirim
23 model clio aldimHayırlı olsun makina ne aldın 890 a
Şimdilik clio devam 🤣teşekkürler ak49
sana da bi mercedes yakışır
Abi birisi canını sıkmadı umarım hemen müdahale edebiliriz yani biliyosun .dO çocuk adamım diyen adamdan daha da adam konu maddi değil valla![]()
En iyisini yapmışsın çeyrek gibi araba cliolar Allah kaza bela vermesin23 model clio aldim
15 binde araba
sıfırdan farksız denebilir
2016 toyota alacaktım motor farkı vardı
hem daha ucuzdu ama
yeni diye bunu aldım
Yok dostum geçen eşrefin konusundaki tartışmam geldi aklıma yine ironilerle girdim bu konuya da. Anlamaz ters birsey diyen çıkar şimdi diye önleyici kapsamda kestim muhabbeti konuda. Senlik birsey yok dostum. Sever sayarım seni.Ben kaçırdım bisi mi oldu dostuz biz konuya da gelmeye rıza mi alicaz
Beni böyle uzun Türkçe açıklamalar yapmak zorunda birakmayin. Arapçayı unutuyorum sonra.Yok dostum geçen eşrefin konusundaki tartışmam geldi aklıma yine ironilerle girdim bu konuya da. Anlamaz ters birsey diyen çıkar şimdi diye önleyici kapsamda kestim muhabbeti konuda. Senlik birsey yok dostum. Sever sayarım seni.
Beceremedim uğraştım. En son sıkıldım parayı attın ona gitsin kendi ne istiyorsa yesinreşat yanlışlıkla benim adrese söylemişsin
et döner ayran geldi
Yok dost meclisi burası çok şükürAbi birisi canını sıkmadı umarım hemen müdahale edebiliriz yani biliyosun .d
elden çıkarması da kolayEn iyisini yapmışsın çeyrek gibi araba cliolar Allah kaza bela vermesin
Spin atmazsa adım tahir değil whhdsBeceremedim uğraştım. En son sıkıldım parayı attın ona gitsin kendi ne istiyorsa yesin