Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yusuf3504 | Kasa 1700 Hedef 12 15 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,414
12,963
113
Sıkıntı yok kardesim o senin vicdanına kalmış hayırlı geceler ben olsam en azinda. Adam vaktini ayırmış en azindan 1 sigara parasi atayim bari derdim herkes adam olamıyor karakter meselesi hayırlı geceler
Knk bu yürü git sende artık 500 sen başladın sigara parasına düştün biraz sonra ekmek parası diyecen heralde

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,414
12,963
113
Bende de yok zaten 500₺ için yan çizen kendine eder dost herkese bunu demiyorum zaten sana dedim sabahtan beri roll kovalıyon gibi geldi kumar krizin varsa diye
Eyw Ağa sağolasın beni o durumda en son 2.5 k şu karaktersiz vurmuştu @Losers sende aynı duruma düşme diye geldim sen oyna ben bulurum şimdi bir yerlerden

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,795
4,162
113
dost çok yanlış konuştun burda adamlar rol yapıyor 100 K kazanca 1 K veriyorlar bende 6 bin kar etmişim zaten kazancın yüzde 25 ini vermişim ben daha bişe demiyorum ne diyim
Sen yap çekimini knk ödül kazanan arkadaşlara da veririsin ödülünü adam 6 k kar yapmş ztn 1500 tlsini dagıtyor bi daki roldede alamayanlar alır aga adam gerekeni yapmış ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...