- 24,156
- 8,330
- 113
Bura işyeri değil ki hakkını alasınMesela para degil burada mesele vaktimizi ayırmamız ve hakkımızı alamamamiz yasin yetmiyor bunlari anlamaya
Bura işyeri değil ki hakkını alasınMesela para degil burada mesele vaktimizi ayırmamız ve hakkımızı alamamamiz yasin yetmiyor bunlari anlamaya
Mesela yeni gelen birisi ben sabahtan beri burdayım hani bana ödül hic demedi çünkü ödül mantığını bilmez sen direk ben takip ettim habi bana ödül dedinMesela?
Daha yeni açmışsın hesabı muhtemelen multisin beni nerden taniyon hiç muhabbetimiz olmadimi senle kendi kendini ele verdin puahahMesela para degil burada mesele vaktimizi ayırmamız ve hakkımızı alamamamiz yasin yetmiyor bunlari anlamaya
benden bi bok olmadıİnşallah sen olmuşsundur yada @blanks
Kiyasladigin seye bakBura işyeri değil ki hakkını alasın
Adam ztn yapacagı yapmş daha napsın knk demi amaBura işyeri değil ki hakkını alasın
Kiimmis o babayigit la100 k kazanip 30 k dağıtıyor adamlar abartma
Multi zaten ben banlattım bu arkadaşı daha önce, birazdan küfür eıder grne banlatırımDaha yeni açmışsın hesabı muhtemelen multisin beni nerden taniyon hiç muhabbetimiz olmadimi senle kendi kendini ele verdin puahah
Sen yeni açtığında multi miydin? Seni nasil tanımışım ben mesela ?Daha yeni açmışsın hesabı muhtemelen multisin beni nerden taniyon hiç muhabbetimiz olmadimi senle kendi kendini ele verdin puahah
Yav takip zorunluluğu yok adam imkanına göre ulaşır ulaşmaz sana ne batıyor tebrikler de geç uzatma huzur bozma yollarlar kapı dışarıKiyasladigin seye bakhak her yerde haktır dostum ilk 3 de biz varız 1 saatimi vermişim adamin sayfasına ama adam değilmiş birdaha rol açarken dm den özel acin gönderilecek kişiler belli zaten kimsenin vaktini calmayin
Sen dolandirici değilmisin şu 7 8 ay ortadan kaybolanMulti zaten ben banlattım bu arkadaşı daha önce, birazdan küfür eıder grne banlatırım
Kardeşim 1 saat verdim diyon saatlerce takip edip alamayan çok kişi oldu senin kadar laf etmediKiyasladigin seye bakhak her yerde haktır dostum ilk 3 de biz varız 1 saatimi vermişim adamin sayfasına ama adam değilmiş birdaha rol açarken dm den özel acin gönderilecek kişiler belli zaten kimsenin vaktini calmayin
Heh geldi gene gidiyon hazırlan uçuşaSen dolandirici değilmisin şu 7 8 ay ortadan kaybolan
Sen simdi alın teride dokmussundur hakkınıda helal etmezsinKiyasladigin seye bakhak her yerde haktır dostum ilk 3 de biz varız 1 saatimi vermişim adamin sayfasına ama adam değilmiş birdaha rol açarken dm den özel acin gönderilecek kişiler belli zaten kimsenin vaktini calmayin
Göz hakkı istiyorSen simdi alın teride dokmussundur hakkınıda helal etmezsin
Batar kardesim ozelden açsın o zaman 1 saat burada takip ettik herkese acik rol acip takip eden 3 4 kisiye dağıtırım vs diye konu acmasinYav takip zorunluluğu yok adam imkanına göre ulaşır ulaşmaz sana ne batıyor tebrikler de geç uzatma huzur bozma yollarlar kapı dışarı
Kim acaba merak ettimHeh geldi gene gidiyon hazırlan uçuşa
Oho oyle olsa ben forumun yarisina ortak m lazimGöz hakkı istiyor