- 73,554
- 39,051
- 113
Wonnn 1461 yılından beri buradayım
Son anda geldi tebrikler
Ulan ödül aldınız daha Geriye kalanlara Bırakın daReisim Tebrikler biz ödül alanar olarak rol takibi yapmilim sıradaki arkadaşlara bol şans ve bol kazançlar yesillendir her yeri 👑👑👑
Orhan kusura bakma kardeş ama roll konusu açıyorsun zaten burda takip eden 4 ya da 5 kişi var ve bunların 2 si sonradan geliyor ama sen adaletsiz bir şekilde seçim yapıyorsun burada insanlar senin için totem yapıp takip ediyor ama senin yaptiğin yanliş mesajlara cevap bile vermiyosun.Allah daha çok versin kardeşim iyi oyunlar size2 sayı daha
Reisim bende öyle dedim zaten 👑Ulan ödül aldınız daha Geriye kalanlara Bırakın da
Muro reis biz baştan beri takipteydik ama Orhan sonradan gelenleri seçiyor buna ne denir sen daha iyi bilirsin de neyse eyvallah@Orhanhisar70 Kral işine karışmak gibi olmasın Adamlar burada takip ediyor ödül alanları es geç geride kalanları ver Ben takip etmiyorum Hani yanlış anlaşılmasın
Dost takip et devam et istersen sikintinyok benim meselem de o degildiReisim bende öyle dedim zaten 👑
Abi yanlış anlamadan sana bir şey soracam dikkat ettim sen niye hiç rol takip etmin@Orhanhisar70 Kral işine karışmak gibi olmasın Adamlar burada takip ediyor ödül alanları es geç geride kalanları ver Ben takip etmiyorum Hani yanlış anlaşılmasın
Yoruldum Ahmet kot kovalıyorum ben bir de herkesin öyle rolünü takip etmemAbi yanlış anlamadan sana bir şey soracam dikkat ettim sen niye hiç rol takip etmin
Bak buradaki muhabbetleri görüyorsun ben baştan beri takip etseydim sonradan gelenleri seçmiş Ya arkadaş niye psikolojimi bozim bak böyle rahatımAbi yanlış anlamadan sana bir şey soracam dikkat ettim sen niye hiç rol takip etmin
Yok reisim estafurullah öyle hakka girerim adam wonladi egerki calismicajsaniz takip edin ben calisicam sabah 6 da kalkicam sigara param bile yok ödül kazandım sırf sigara parası yapmak için bu saate jadar rol takip ettim inan yoksa surda 3 saat uykuyla araç sürücez 👑Dost takip et devam et istersen sikintinyok benim meselem de o degildi
Reis elmas mı bozdunYoruldum Ahmet kot kovalıyorum ben bir de herkesin öyle rolünü takip etmem
Elmasları çoktan bozdu mesaj sayıma baksana sen benim 😄Reis elmas mı bozdun
Eyw abi geçen güzel gecsinYoruldum Ahmet kot kovalıyorum ben bir de herkesin öyle rolünü takip etmem
Helal sana Muro gerçek hayatta olsaydı o elmaslar napardınElmasları çoktan bozdu mesaj sayıma baksana sen benim 😄
Dost sana felan lqfim yoktu benim uyuyqcak olan adam uyur veya rol takip edicek olan takip ederdi sesini çıkartmadan mesele orda bas gösteriyorYok reisim estafurullah öyle hakka girerim adam wonladi egerki calismicajsaniz takip edin ben calisicam sabah 6 da kalkicam sigara param bile yok ödül kazandım sırf sigara parası yapmak için bu saate jadar rol takip ettim inan yoksa surda 3 saat uykuyla araç sürücez 👑