Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling @Orhanhisar70 / Kasa 1000 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,531
39,033
113
@Orhanhisar70 Kral işine karışmak gibi olmasın Adamlar burada takip ediyor ödül alanları es geç geride kalanları ver Ben takip etmiyorum Hani yanlış anlaşılmasın

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,192
702
113
Orhan kusura bakma kardeş ama roll konusu açıyorsun zaten burda takip eden 4 ya da 5 kişi var ve bunların 2 si sonradan geliyor ama sen adaletsiz bir şekilde seçim yapıyorsun burada insanlar senin için totem yapıp takip ediyor ama senin yaptiğin yanliş mesajlara cevap bile vermiyosun.Allah daha çok versin kardeşim iyi oyunlar size

ByOzzkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,192
702
113
@Orhanhisar70 Kral işine karışmak gibi olmasın Adamlar burada takip ediyor ödül alanları es geç geride kalanları ver Ben takip etmiyorum Hani yanlış anlaşılmasın
Muro reis biz baştan beri takipteydik ama Orhan sonradan gelenleri seçiyor buna ne denir sen daha iyi bilirsin de neyse eyvallah

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,543
12,220
113
Abi yanlış anlamadan sana bir şey soracam dikkat ettim sen niye hiç rol takip etmin

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,227
4,740
113
Dost takip et devam et istersen sikintinyok benim meselem de o degildi
Yok reisim estafurullah öyle hakka girerim adam wonladi egerki calismicajsaniz takip edin ben calisicam sabah 6 da kalkicam sigara param bile yok ödül kazandım sırf sigara parası yapmak için bu saate jadar rol takip ettim inan yoksa surda 3 saat uykuyla araç sürücez 👑

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,448
3,829
113
Ben yazmadan takip ettim dost burdayim

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,516
12,094
113
Yok reisim estafurullah öyle hakka girerim adam wonladi egerki calismicajsaniz takip edin ben calisicam sabah 6 da kalkicam sigara param bile yok ödül kazandım sırf sigara parası yapmak için bu saate jadar rol takip ettim inan yoksa surda 3 saat uykuyla araç sürücez 👑
Dost sana felan lqfim yoktu benim uyuyqcak olan adam uyur veya rol takip edicek olan takip ederdi sesini çıkartmadan mesele orda bas gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...