Korkudan değil vücudun adrenalin salgılamasından kaynaklı kalp atış hızın artıyor. Kişiden kişiye değişir. Bazen gülme bile tutar insanı kavga halinde. Nefesini delgeli bir şekilde tut, karşındaki insanı iyice süz ve nasıl hızlı kaçacağının yollarını aramaya başla
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Arkadaşlar liseye kadar hergün kavga etmişdim birde 25 yqşlarında 2 metre dev gibi biriyle etmişdim boyum 1.70 hiç korkum yok kavgadan fakat bi kavga görünce korku oluyor anlamıyorum bu neden oluyor sizede oluyormu
Hiç unutmam evimizin önünde kavga vardı baya büyük adamlar ciddi. Benim okula gittigim durağın önünde kaçışıyolardi. Ondan sonra sabah o durağa indim o anı hatırladım ve otobüse binmek için aşağıdaki durağa gittim çok tirsarim.
Hiç unutmam evimizin önünde kavga vardı baya büyük adamlar ciddi. Benim okula gittigim durağın önünde kaçışıyolardi. Ondan sonra sabah o durağa indim o anı hatırladım ve otobüse binmek için aşağıdaki durağa gittim çok tirsarim.
Adamlar kosuyo diyemi trawma oldu sizde lan benim önüme kesik kafa kafa insan kafası edinekapida 50 metre ya var ya yok tü aramda bir hafta uyuyamadım çok kotu etkilenmistim
Daha önce Kavgada hiç dayak yemediyswn ondan olabilir. Birinin bi seferlik seni eşek sudan gelinceye kadar dövmesi lazım. Ama eşek sudan baha geç gelmeli
Soner abi de alınmış adamı bişey karıştığı yok melek gibi yemin ediyorum muhabbetin vardır nasıl adam on numara kimseyi ezmez Güler yüz gösterir semtte tanıdık tanımadık herkese adamı ne aliyonuz